ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ένα από τα πράγματα που μπορούν να σκορπίσουν χαρά και χαμόγελα την ημέρα της ονομαστικής εορτής κάποιου, πέρα από ένα όμορφο δώρο, είναι οι ευχές.

Ευχές συγκινητικές, ελπιδοφόρες, αστείες και πρωτότυπες, γεμάτες λόγια αγάπης που μέσα από την ομορφιά του λόγου μπορούν να μεταφέρουν ένα υπέροχο μήνυμα στον εκάστοτε εορτάζοντα και να συνοδεύσουν την ήδη ξεχωριστή ημέρα της γιορτής του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να ευχηθεί σε κάποιον γνωστό του ή κοντινό του πρόσωπο, και πολλές φορές το περιεχόμενο της ευχής μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το βαθμό οικειότητας που συνδέει τα πρόσωπο ή με την μεταξύ τους σχέση –φιλική, συντροφική, επαγγελματική, τυπική.

Θέλοντας λοιπόν να χαρίσουμε λίγο επιπλέον έμπνευση, συγκεντρώσαμε μερικές από τις ομορφότερες ευχές για ονομαστική εορτή που μπορούν να ειπωθούν, ανάλογα με την περίσταση, και να συντροφεύσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Γενικές Ευχές για Ονομαστική Εορτή
Υπάρχουν κάποιες ευχές που ταιριάζουν παντού. Απλές, διαχρονικές και όμορφες μπορούν να απευθυνθούν στον καθένα είτε προφορικά είτε γραπτά σε κάποια ευχετήρια κάρτα. Μερικές από αυτού του είδους τις ευχές είναι:

Να χαίρεσαι το όμορφο όνομα σου και να περάσεις υπέροχα σήμερα!
Χρόνια σου πολλά και καλά! Εύχομαι να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε αυτή τη ξεχωριστή ημέρα!
Για την ονομαστική σου γιορτή θα ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, χρόνια καλά! Υγεία και ευτυχία, πολλά φιλιά!
Να χαίρεσαι το όνομα σου και να περάσεις μία ξεχωριστή μέρα, όσο ξεχωριστή/ος είσαι και εσύ!
Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να έχεις ό,τι επιθυμείς, υγεία πάνω απ΄όλα και φυσικά επιτυχίες σε κάθε τομέα! Αξίζεις τα καλύτερα και εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους και τα όνειρά σου!
Για τη γιορτή σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, να ξεχάσεις όλα τα προβλήματα και να νιώσεις ξεχωριστός/ή! Αυτή είναι η ημέρα σου, χρόνια πολλά!
Χρόνια πολλά αγαπημένε/αγαπημένη μου, δεν θα σου ευχηθώ παρά υγεία γιατί όλα τα υπόλοιπα ξέρω ότι θα τα πραγματοποιήσεις! Είσαι από τα πιο ξεχωριστά και έξυπνα άτομα και πιστεύω σε σένα! Να χαίρεσαι το όνομά σου λοιπόν και να τα εκατοστίσεις!
Εύχομαι η ονομαστική σου εορτή να είναι τόσο όμορφη όσο εσύ! Να περάσεις ωραία και να ευχαριστηθείς τη κάθε στιγμή, χρόνια σου πολλά και από εμένα!
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να σου στείλω τις ευχές μου σήμερα! Να χαίρεσαι το όνομα σου και να έχεις πάντα υγεία, χαρά και ευλογία!
Σου στέλνω τις πιο θερμές ευχές για την ονομαστική σου γιορτή! Θα ήθελα να είμαι μαζί σου να το γιορτάσουμε, αλλά παρόλο αυτά ξέρω ότι θα έχεις μία υπέροχη μέρα μπροστά σου! Να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται, να νιώσεις ξεχωριστός/ή και να τα εκατοστίσεις!
Εννοείται δεν θα ξεχνούσα σήμερα να σου στείλω χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να χαίρεσαι το όμορφο όνομα σου και να έχεις ό,τι επιθυμείς, να γελάς συχνά και να συνεχίσεις να φωτίζεις τους γύρω σου όπως κάνεις πάντα!
Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό/γλυκιά! Να χαίρεσαι το όνομα σου και να περάσεις όμορφα σήμερα, το αξίζεις! Φιλιά πολλά και ελπίζω να βρεθούμε σύντομα, να προσέχεις!
Ανάμεσα στις πολλές ευχές που θα ακούσεις σήμερα, δεν θέλω να παραλείψω και εγώ τη δική μου, χρόνια σου πολλά και καλά και εύχομαι επιτυχία σε κάθε τομέα και εννοείται υγεία πάνω απ’όλα! Να περνάς όμορφα ό,τι και αν κάνεις, με όποιους και να είσαι!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.