Καθώς περνάει ο καιρός οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν, οι ΝΕΟ-Κομμουνιστές, οι εμφανιζόμενοι ως άθεοι καί άρα εχθροί του Σωτήρος Χριστού, δηλ. ο κ. Αλέξης Τσίπρας και τα τσιράκια του, όπως οι κ. κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, Παύλος Πολάκης καί οι λοιποί, εξωτερικεύουν και εκδηλώνουν το συνεχώς αυξανόμενο πάθος τους κατά της Μητρός ημών Εκκλησίας, κατά της αμωμήτου ημών Πίστεως και της φιλτάτης ημών Πατρίδος!

Η Ελλάδα μας τώρα πλέον αλλάζει χαρακτήρα. Η επιρροή της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας μειώνεται συνεχώς, ενώ εκ παραλλήλου αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς η προβολή και η επιβολή του Ισλαμισμού στη Χώρα μας!
Και γιατί όχι;

Ο κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στην Τουρκία περί τα τέλη Φεβρουαρίου τρ.έ., προέβη στην ακόλουθη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εδήλωσε, λοιπόν, ότι εκεί στην Αδριανούπολη «αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι»!!!

Και το ακόμη χειρότερο! Καθώς έγραψε μια Τουρκική εφημερίδα: οι ρίζες του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα είναι ακόμη βαθύτερες! «Έποικοι Εβραίοι της Δυτικής Τουρκίας η φαμίλια του»!

Άρα και ο κ. Τσίπρας είναι «Τουρκοεβραίος»!!! κατά τήνΤουρκική εφημερίδα, επαναλαμβάνω.
«Όπερ έδει δείξαι», καθώς έλεγαν και οι αρχαίοι Ελληνες! Επομένως, γιατί να μη προωθείται η εισβολή των Μουσουλμάνων στη Χώρα μας; Γιατί να μη τους δώσουμε την Ελληνική υπηκο-ότητα;

Γιατί να μη τους δώσουμε το δικαίωμα να ψηφίζουν ως ισότιμοι πολίτες στις πάσης μορφής εκλογές στην Ελλάδα μας; ‘Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ξυπνείστε! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΘΗ! Είμαστε ήδη ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ!

Έπειτα είναι φανερό πλέον και δεν κρύβεται το γεγονός, ότι στα Ελληνικά Δημόσια Σχολεία, δηλ. στα Ελληνόπουλα, παρέχεται αγωγή Ισλαμικής πνοής και κατευθύνσεως! «Πνοή προόοδου και στα Σχολεία» γράφει με ενθουσιασμό η εφημερίδα ΑΥΓΗ στην πρώτη σελίδα της στο φ. της 9ης Ιανουαρίου 2019.

Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα, για να θαυμάσετε τα μαθήματα Μουσουλμανικής λατρείας και συμπεριφοράς στα παιδιά μας!
Και όμως ουδείς ενοχλείται! Ούτε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος! Πνοή προόδου, λοιπόν, είναι το να καταστήσουμε τα παιδιά μας τέκνα του Μωάμεθ!!! Θαυμάστε τον τρόπο, που προσεύχονται!

Θαυμάστε το νεαρό παιδί, που έχει πέσει «μπρούμιτα» μπροστά στο Κοράνιο! Καμαρώστε επίσης τον Υπουργό της α-Παιδείας και της αμορφωσιάς πως καμαρώνει δίπλα στον θρησκευτικό εκπρόσωπο του Ισλάμ, και μάλιστα κρατώντας στα χέρια του το Κοράνιο!
Ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Τράγκας, στην ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις», απευθυνόμενος στα Στελέχη του καταστρεπτικού Συγκροτήματος, που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, με πολλή σαφήνεια έλεγε και τα εξής: «Ο κόσμος αντιδρά και εσείς τους βαπτίζετε ακροδεξιούς. Η χθεσινή (22.02.2019) αποδοκιμασία (ενν. του κ. Τζανακόπουλου στην Κατερίνη) είναι ένα δείγμα της οργής του κόσμου.

Δε θα βρούν την ψήφο τους πάνω από τη Λάρισα, προς παραδειγματισμό γι’ αυτή την εθνική μειοδοσία» (εννοεί τη Συμφωνία των Πρεσπών) Και συνεχίζει: «Η Χώρα βυθίζεται από ξένους, Αφγανούς και Πακιστανούς, οι οποίοι στηρίζουν Τσίπρα. Οι γειτονιές γεμίζουν από ξένους. Αυτοί οι παληοί διεθνιστές, αυτοί που “αγαπούν” και τους άλλους Λαούς, ξεπουλάνε την Πατρίδα μας» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 23.02.2019, σελ. 5).
Αδελφοί μου καί Παιδιά μου εν Κυρίω,
Δεν κουρασθήκατε να διαβάζετε τις μαύρες σελίδες της Κοινωνίας μας; Δεν αγανάκτησε η ψυχή σας; Δεν νοιώθετε κάποιο ίχνος ενοχής για την αδιαφορία μας; Θα αφήσουμε, λοιπόν, τήν Ελλάδα μας να καταντήσει μία κόλαση;

Θα τους αφήσουμε να διώξουν τον Χριστό από την Ελλάδα μας; Θα διακινδυνεύσουμε -με τη θέλησή μας πάντοτε- στον επικρεμάμενο κίνδυνο της ζωής μας, που έχει ως σύνθημά του το «θάνατος στους απίστους»; Ή το ακόμη χειρότερο: Μήπως θα αλλαξοπιστήσουμε, για να σώσουμε το τομάρι μας;

Σε λίγα χρόνια εμείς οι ‘Ελληνες θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας; ‘Αλλοι θα έχουν το τιμόνι της Χώρας! ‘Αλλοι θα έχουν τα πρωτεία! Άλλοι θα κυβερνούν! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΒΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!

Σε λίγο η Θεσσαλονίκη δεν θα είναι δική μας! Έπειτα και η Θράκη! ‘Επειτα και μερικά ακόμη νησιά του Αιγαίου! Και….βλέπουμε!
Δεν ακούσατε τι είπε ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, όταν βρέθηκε σε Τουρκικής κυριαρχίας έδαφος;

Σας το επαναλαμβάνω:
Εκεί στην Αδριανούπολη «αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι»!!! Και το ακόμη χειρότερο!
Καθώς έγραψε μια Τουρκική εφημερίδα:

Οι ρίζες του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα είναι ακόμη βαθύτερες! «Έποικοι Εβραίοι της Δυτικής Τουρκίας η φαμίλια του»!
Άρα και ο κ. Τσίπρας είναι «Τουρκοεβραίος»!!!
******
Περαστικά σας! Περαστικά μας!
Αίγιον, 4 Μαρτίου 2019
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.