Διαψευδουν πηγές στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δημοσιευμα που αναφέρει πως Ιερέας-επισκέπτης έσπειρε κρούσματα στα Καλαβρυτα.

Το δημοσιευμα αναφερει:

Θύμα απροσεξίας, από «γνωστή» πηγή, φαίνεται να έπεσε η πόλη των Καλαβρύτων, σε μία περίοδο έξαρσης του 2ου κύματος του κορονοϊού, σε αντίθεση με την εικόνα που μοναδικά κατάφερε η περιοχή πέρυσι, αφού μέχρι τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου δεν είχε ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού.
Τα ευρήματα της ομάδας του ιατρού Νασιώτη (συντονιστή του δήμου για την πανδημία) σε μαζικά τεστ που διενήργησε, μέσα στην εβδομάδα, στο «Πέτρινο» της κεντρικής πλατείας των Καλαβρύτων, όπου βρέθηκαν 4 δημότες θετικοί, τα 2 προερχόμενα από στενές επαφές με γνωστά κρούσματα (επί συνόλου 241 ράπιντ τεστ) κρύβουν πιθανά μία ανεπιθύμητη ιστορία, παράδειγμα προς γνώση, συμμόρφωση και αποφυγή.
Καλά πληροφορημένες πηγές της «Π», αναφέρουν πως το κακό ξεκίνησε από ιερέα ο οποίος -άγνωστο πώς λόγω του απαγορευτικού μετακίνησης από νομό σε νομό- μετέβη στα Καλάβρυτα, από την Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί πολύ στενό του συγγενικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να κολλήσει τα παιδιά του (μικρής ηλικίας), τα οποία φοιτούν σε δύο διαφορετικά σχολεία. Μετά από λίγες ημέρες θετική βρέθηκε η μητέρα τους και λίγο αργότερα επίσης δύο ακόμα μέλη του πολύ κοντινού της οικογενειακού περιβάλλοντος.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει αρχικά, για 14 ημέρες, τμήμα του δημοτικού σχολείου, που πήγαινε το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας και μετά από ιχνηλάτηση μαθητών να αποδειχθεί θετικός ένας ακόμα συμμαθητής του, της Α΄τάξης.
Με αυτό συνδέονται και τα πιο πάνω 4 θετικά δείγματα του «Πέτρινου», αφού πρόκειται για γονείς παιδιών στην ίδια σχολική μονάδα.
Τα ευρήματα επέφεραν την αναγκαστική διακοπή μαθημάτων στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, πριν για λόγους «προληπτικούς» , μόλις χθες, Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑΛ Καλαβρύτων και Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Σκεπαστού, με απόφαση του δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου, κλείσουν για απολυμάνσεις.

Αναμενεται επισημη ανακοινωση σε λιγο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.