Εορταστικό ήταν το κλίμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Επισκοπείο στη Σπάρτη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο να ακούει τα παραδοσιακά Κάλαντα από νωρίς το πρωί από παρέες παιδιών, που αυθόρμητα θέλησαν να του ευχηθούν για το νέο έτος.

Ως είθισται, το Επισκοπείο επισκέφθηκε χορωδία του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών, για να ψάλλει τα Κάλαντα. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον επικεφαλής υπαξιωματικό και τους στρατευμένους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε το νέο έτος να συνοδευτεί από υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα.

Στη συνέχεια τα κάλαντα έψαλαν στον Σεβ. Μητροπολίτη μας, σε συγκινησιακό κλίμα, τρόφιμοι του Ιδρύματος περιθάλψεως χρονίως πασχόντων ‘’ο Άγιος Παντελεήμων’’, τους οποίους συνόδευε ο Διευθυντής Πρωτ. Ιωάννης Προφύρης και εργαζόμενοι. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τροφίμους και εργαζομένους για την παρουσία και την αγάπη τους, τους ευχήθηκε για το νέο έτος, ενώ δέχθηκε ένα συμβολικό δώρο που είχαν φιλοτεχνήσει οι τρόφιμοι με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.