Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Θεοκλήτου, πραγματοποιήθηκε η πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία στον Ι.Μ.Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεώς μας Αχιμ. Νήφων Καψάλης, ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Γκιουζέλης, και οι διάκονοι Κοκόρας Κωνσταντίνος και Γρηγόριος Ματζαβέλας ο Μετεωρίτης.

Μετά το πέρας της Θ.Λειτουργίας τελέστηκε επισήμη Δοξολογίας διά την πρώτην του έτους, ενώ αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Δημαρχείο της πόλεως όπου ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου.

Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο Καλαμπάκα: Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Μετεώρων Θεόκλητο

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.