Με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου γίνεται γνωστό ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, πλην των τμημάτων της εθνικής οδού Κλειούς - Συκαμινιάς - 'Αργενου, Κάπης - Πελόπης και Στύψης - Υψηλομέτωπου. Εκεί απαιτείται απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Με προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λέσβο
Με απόφαση των δημάρχων Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Στη Χίο με απόφαση του δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου γίνεται γνωστό ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, πλην των τμημάτων της εθνικής οδού Κλειούς – Συκαμινιάς – ‘Αργενου, Κάπης – Πελόπης και Στύψης – Υψηλομέτωπου. Εκεί απαιτείται απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Με αυξανόμενη ένταση οδεύει προς της δεύτερη φάση της η κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία έχει ντύσει ήδη πολλές περιοχές της χώρας στα λευκά, προξενώντας παράλληλα πολλά προβλήματα λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού.

Κλειστοί δρόμοι, διακοπές ηλεκτροδότησης, προβλήματα στις συγκοινωνίες είναι λίγες μόνο απο τις επιπλοκές που φέρνει μαζί της η «Μήδεια», καθώς συνεχίζει την πορεία της στη χώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε αρκετές περιοχές, ενώ ο κρατικός μηχανισμός είναι σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εκτός από τα προβλήματα όμως, η «Μήδεια» φέρνει και ασυνήθιστες για τη χώρα μας εικόνες, με τοπία να καλύπτονται τελείως απο χιόνι και ολόκληρες πόλεις να ντύνονται στα λευκά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από διάφορες περιοχές της χώρας που «μεταμορφώθηκαν» τις τελευταίες ώρες από την επέλαση του χιονιά.

Πηγή Φωτογραφίας: lesvospost.com – Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.