Σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πόλης δεν έχει περάσει ακόμη εκχιονιστικό ούτε για δείγμα – Οι δημότες μόνοι τους προσπαθούν να καθαρίσουν ό,τι μπορούν και καταγγέλλουν ότι ο δήμαρχος είναι άφαντος.

Η εικόνα είναι πανομοιότυπη στην Πλάκα της Κηφισιάς στα στενά γύρω από τους μεγάλους δρόμους και σε οδούς στο Κεφαλάρι.

Το χιόνι παραμένει γύρω στους είκοσι πόντους σήμερα, τέσσερις μέρες μετά το πέρασμα της «Ελπίδας» και οι δημότες ζουν το δικό τους δράμα, προσπαθώντας να πάνε στις δουλειές τους ή να βγουν για κάποια ψώνια.

Μόνοι τους και εξοπλισμένοι με φτυάρια προσπαθούν να καθαρίσουν όμτι μπορούν ενώ την ίδια στιγμή τα πεζοδρόμια είναι αδιάβατα με τριάντα πόντους χιόνι που έχει παγώσει.

Όσο για τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο; Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος προνόησε να μείνουν ανοιχτοί κάποιοι κεντρικοί δρόμοι, αφήνοντας στο έλεος της μοίρας τους τα δρομάκια και τις γειτονιές της πόλης.

Αλάτι δεν είδαν αυτά τα δρομάκια ούτε για δείγμα, όπως και εκχιονιστικό, μικρό η μεγάλο, εδώ και τέσσερις ημέρες, ώστε να μπορεί να βγει ένα αυτοκίνητο από μια πυλωτή αν ο μη γένοιτο παραστεί ανάγκη.

Κι όλα αυτά στην Κηφισιά, οι δρόμοι της οποίας θυμίζουν πλέον μονοπάτια χιονοδρομικού ενώ ο δήμαρχος όπως λένε οι δημότες είναι για άλλη μια φορά ανύπαρκτος.

Όσο για τους πεντακόσιους τόνους αλατιού που διαφήμιζε ότι διαθέτει, κάτοικοι σε δεκάδες γειτονιές δεν είδαν να πέφτει ούτε κόκκος όπως και πέρυσι και δικαίως αναφωνούν: «Τι είχες Θωμάκο, τι είχα πάντα…».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.