Ο βουλευτης Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδανος, καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», κλήθηκε να σχολιάσει της εξελίξεις της επικαιρότητας αλλά και στο μέτωπο του κορωνοϊού́.

Ο κ. Μπογδάνος ανέφερε πως ζούμε σε μια εποχή, όπου η τεχνολογία μπορεί να μας δώσει λύσεις σε θέματα που ποτέ η ανθρωπότητα δεν μπορούσε να λύσει στο παρελθόν και συνέχισε λέγοντας “Το να μας λέει οποιοσδήποτε ότι είναι ενάντια στα εμβόλια, ότι η γη είναι επίπεδη, μην εμβολιάζεστε, είναι επικίνδυνα”.

Αναφορικά με το θέμα και τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει με το λεγόμενο «τσιπάκι», ο κύριος Μπογδάνος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως «δεν μπορώ να το συζητήσω. Πιστεύω στην πρόοδο των ανθρώπων αλλά́ όχι τυφλά́.»

Μάλιστα, επεσήμανε ότι οι συνωμοσιολογίες είναι πάρά πολύ́ επικίνδυνες, πολλές φορές ακόμη και εκεί́ τα λεγομενα «άκρα» ταυτίζονται. “Η “πάνω με την κάτω πλατεία” βρίσκουν κοινούς τόπους, είτε είναι οι λεγόμενοι «ψεκασμένοι ακροδεξιοί» είτε ακροαριστεροί και antifa” εξήγησε.

Ο γαλάζιος Βουλευτής εξέφρασε την άποψη πως δεν πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί́ μονό από́ την ορθόδοξη πλευρά́ αλλά́ και από την φιλελεύθερη στο εν λόγω ζήτημα.

Στη συνέχεια είπε πως “οποιοσδήποτε μας λέει ότι εάν κανείς αυτό, θα σου επιτρέπονται τα πάντα και αν δεν το κανείς δεν θα σου επιτρέπονται, παίζει με την Ελευθερία μας. Δεν πρέπει ούτε να αποδεχόμαστε τα πάντα αλλά ούτε και να τα απορρίπτουμε μόνο μιας” και συμπλήρωσε “Με λογική και σύνεση με νου και γνώση, με σεβασμό δεν μπορούμε ότι ακούμε να το εφαρμόζουμε”.

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως πρέπει να ακούμε τους γιατρούς οι οποίοι είναι ειδικοι.

Κλείνοντας, ανέφερε «γνωρίζω ότι καμία φωνή μέσα από την κυβέρνηση δεν διανοείται καν το ζήτημα «τσιπάκι» Και η ορθόδοξη πλευρά και ο φιλελευθερισμός απορρίπτουν τέτοιες λογικές.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.