Στρατιωτικό νόμο επέβαλε στην Ουκρανία ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε ένα δραματικό διάγγελμα μετά την εισβολή της Ρωσίας. Κάλεσε τους πολίτες να μην πανικοβάλλονται και υποσχέθηκε πως θα νικήσουν!

Με ένα δραματικό διάγγελμα που έκανε… μέσω Facebook (όπου ανέβασε το βίντεο) ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθύνθηκε στον λαό της Ουκρανίας μόλις λίγη ώρα αφού είχε ξεκινήσει η εισβολή της Ρωσίας.

«Μην πανικοβάλλεστε, είμαστε έτοιμοι για όλα, θα νικήσουμε», ανέφερε ο Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι η Ρωσία έπληξε στρατιωτικές υποδομές και θέσεις της συνοριοφρουράς.

Λίγη ώρα αργότερα, ήχησαν οι σειρήνες της αεράμυνας στο Κίεβο, την ουκρανική πρωτεύουσα.

Η ρωσική επιχείρηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές πόλεις της Ουκρανίας, σκοπό έχει «να καταστραφεί το ουκρανικό κράτος, να καταληφθεί η επικράτειά της διά της βίας και να επιβληθεί κατοχή», ανέφερε εξάλλου το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το Κίεβο κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να «δράσει αμέσως», να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία.

«Μόνο εάν δράσουμε ενιαία και σθεναρά μπορούμε να σταματήσουμε την επίθεση του Βλαντίμιρ Πούτιν εναντίον της Ουκρανίας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.