Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος

Γράφει η Ειρήνη Κλάδου-Ρέθυμνο:

“Μεγάλα τα της Πίστεως κατορθώματα” Έτσι ξεκίνησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποταμου Ευγένιος την ομιλία του σήμερα γιορτή του νέου ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΔΕΏΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΛΙΝΟΥ στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου. ΙΣΤΟΡΙΚΉ η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών.

Ένας ναός που κτίζεται σε περίοδο κρίσης ΜΌΝΟ από την αγάπη και την προσφορά των πιστών, μετά από πολλά προσκόμματα και δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με τη βοήθεια του Θεού.. Τιμή μεγάλη και ευλογία για τις Μαργαρίτες να φιλοξενούμε πλέον στεγασμένο σε ναό τον Άγιο μας και να διατηρούμε θερμή την επικοινωνία με την Μόνη Καρακάλου του Αγίου Όρους , μια και το μοναστήρι αποτελεί ιστορικά Μέτοχιο της Αθωνικής Μονής Καρακάλου .

Όπως τόνισε ο Ιερομόναχος και εφημέριος της ενορίας Μαργαριτών πατήρ Γεράσιμος, ο φωτισμένος μας Γέροντας, η τιμή και η ευλογία ανήκει στους πιστούς. Είμαστε κοινωνοί της Ορθόδοξης πίστης μας που χτίζει ναούς και προσφέρει αγάπη.
ΚΑΛΉ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών Ιστορική η στιγμή της πρώτης ακολουθίας στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Γεδεών

Posted by Ειρήνη Κλάδου on Samstag, 30. Dezember 2017

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.