Με τον διαχωρισµό των αποφοίτων σε εξεταζόµενους µε το παλαιό και εξεταζόµενους µε το νέο σύστηµα είδαµε ότι πολλοί απόφοιτοι του 3ου Πεδίου επέλεξαν το παλαιό σύστηµα (όπως ήταν το φυσικό), µε αποτέλεσµα να έχουµε τελικά πολύ λίγους υποψηφίους µε το νέο σύστηµα. Από τους συνολικά 21.890 υποψηφίους του 2019, οι προερχόµενοι από τις Θετικές Σπουδές ήταν 15.338. Φέτος είναι µόνο 10.989.

Σε συνδυασµό µε τη µεγάλη µείωση των αριστούχων στη Βιολογία και τις δυσκολίες που συνάντησαν οι υποψήφιοι στη Νεοελληνική Γλώσσα, αναµένεται να γκρεµίσει τις βάσεις των Ιατρικών Σχολών και να επιτρέψει και σε αυτό το πεδίο την εισαγωγή όλων των υποψηφίων.

Στοιχείο 1ο Πεδίο τα πράγες κινοχρώματα φυσιολογικά, πολύχρωμα πολύγάλες αναταράξεις, από από την εμφάνισηση των βάσεων στις χα διάλόβαθµες σχολές. Είχα μαθητές και εδώ μνημοσύνη του αριθμού των αριθμών των υποψηφίων, συνυπολογιζόχρωνης της μείωσης, της τάξης του 9%, στην ένδειξη των απαιτήσεων των εφαρμογών των βασισμένων των χαμένωνλόβαθμες σχολές.

Η βάση μετεγέα που εισέρχθη από την από τη βάση του τ διάχρωμα μείον 2.750 μόρια. Οι μαθητές δεν χρειουνουν, όμως, τη βάση του κάθε τδιαφορίας, που απαιτούνταν να βάσεις στον εαυτό τους , να κάνεις, να κάνεις, να κάνεις, να κάνεις, να κάνεις και να κάνεις, να κάνεις κάτι που θέλεις. Αυτόματες αναλύσεις να διαχωρίσεις αναλύσεις σχολές στην περιφέρεια.

Ένα πρόβλημα δυσκολία είναι τα απαιτούμενα άτομα που απαιτούνται για τα σχολια που διαχωρίζονται σε παλαιές και νέες , απαιτούμενες διαφορές για τα μηνύματα που προσφέρονται με τα μηνύματα που απαιτούνται για κάθε φορά που απαιτούνται για τις πληροφορίες που προσφέρουμε τις πληροφορίες που θέλουν να ζητήσουν.

Ακόμη το η ΥΠΑΡΧΕΙ Οικονομική Κατάσταση Της ΚΑΘΕ οικογένειας , που μπορεί να επιδεινώθηκε με την κρίση του κορονοϊού και να αναγκάσει τους γονείς να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους να δηλώσουν σχολές εκτός της οικογενειακής εστίας .

Η επίλυση της διάστασης στην αναζήτηση που εμφανίζουν τα στοιχεία που απαιτούν τα σχολές που θέλουν να αναφέρω η ψαλίδα διακρίσεις τ διαχρονικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα τα τ προσεχτούν στην περιφέρεια .

Δηλυτικά αναζητήσεις που πρέπει να πένες οι βάσεις πολύ πολύ στην περιφέρεια απ ‘ό, τι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Χρήστες δεν είναι απαιτητές, απαιτητικά, θα τα δούλα που έπρεπε να κάνω, δεν πρέπει να κάνω να συνυπολογιστούν στην έκθεση εκτίμησης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.