Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ταταούλων-Αλλαγή Αρχιερατικώς Προϊσταμένου στην Περιφέρειά

Κατόπιν ειλημμένης αποφάσεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η Περιφέρειά  αποχαιρετά σήμερα 11 Ιανουαρίου 2021 με ιδιαίτερη συγκίνηση και με ξεχωριστά αισθήματα ευγνωμοσύνης τον απερχόμενο Αρχ. Προϊστάμενο Σεβ. Μητροπολίτη Σασίμων κ. Γεννάδιο και ταυτόχρονα υποδέχεται με χαρά τον νέο Αρχ. Προϊστάμενο αυτής, Σεβ. Μητροπλίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο.
Στο πλαίσιο της σεμνής αυτής τελετής παραλαβής και παράδοσης της Αρχιερατικής Προϊσταμενίας που διοργανώθηκε από την Κοινότητά μας και στην οποία πήραν μέρος σύσσωμος ο Κλήρος της Περιφερείας Ταταούλων καθώς και όλοι οι Πρόεδροι αυτής, ο απερχόμενος Αρχιερατικός Προϊστάμενος Σεβ. Μητροπολίτης Σασίμων κ. Γεννάδιος δέχθηκε από τον Πρόεδρο και τα έντιμα μέλη της Εφοροεπιτροπής αναμνηστικό ασημένιο δίσκο καθώς και άλλα αναμνηστικά δώρα από τους Προέδρους των Κοινοτήτων Ευαγγελιστρίας Προπόδων Ταταούλων, Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ και Αγ. Παρασκευής Πικριδίου (Χάσκιοϊ).
Στον αποχωρούντα Αρχ. Προϊστάμενο Σεβ. Μητροπολίτη Σασίμων κ. Γεννάδιο, ευχόμαστε ολόθερμα πλούσια την υγεία από τον δωρεοδότη Κύριο της Δόξης και στον νέο μας Αρχ. Προϊστάμενο Σεβ. Μητροπλίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο ευχόμεθα ευδόκιμη και καρποφόρα διακονία στα νέα του καθήκοντα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.