ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΟΡΘΡΟΣ 21 Νοεμβρίου 2022 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Εισοδίων της Θεοτόκου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας - Ευλογία και Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θεία Λειτουργία 21 Νοεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας στο Ναό. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 07.30.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022 της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ναό με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Εισόδια της Θεοτόκου

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στο Ναό έχουν μεγάλη και ιερή σημασία. Αποτελεί την βάση και την αρχή για όλη την μετέπειτα ζωή της Θεοτόκου.

Η Παναγία Θεοτόκος, γεννήθηκε από γονείς γηραιούς, τον Ιωακείμ και την Άννα. Η ευσεβής Άννα σύζυγος του Ιωακείμ, πέρασε τη ζωή της χωρίς να μπορέσει να τεκνοποιήσει, καθώς ήταν στείρα. Μαζί με τον Ιωακείμ προσευχόταν θερμά στον Θεό να την αξιώσει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, με την υπόσχεση ότι θα αφιέρωνε το τέκνο της σε Αυτόν.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ένοπλες Δυνάμεις

Σε αυτήν την λαμπρή ημέρα της Χριστιανοσύνης, παράλληλα εορτάζουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, που θέτουν το έργο, την αποστολή και την επιτυχία τους, σε ότι κάνουν, κάτω από τη σκέπη της Υπερμάχου Στρατηγού.

Στο πρόσωπο της Παναγίας, εναποτίθεται η ευγνωμοσύνη και οι ευχαριστίες, για ότι έχει επιτευχθεί μέσα στο διάβα των αιώνων, από την πολύτιμη παρουσία Της σε κάθε έκφραση και έκφανση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.