Την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, εορτή του Οσίου Ησαΐου του κτήτορος της Ιεράς Μονής Κύκκου, άγει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού της εορτής του Οσίου Ησαΐου στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, το πρωΐ, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, προϊσταμένου του Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής και συλλειτουργούντων άλλων Αρχιερέων.

«Ο Μητροπολίτης, θα δεχθεί τις ευχές, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του, μόνο μετά το τέλος του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας εντός του ιερού ναού, και επιθυμεί, όπως μη προσφερθούν προς τον ίδιο δώρα για τα ονομαστήριά του. Παρ’ όλ’ αυτά, όσοι θα επιθυμούσαν, μπορούν να δώσουν εισφορά για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.