ΗΣΑΠ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα σε ΗΣΑΠ λόγω κακοκαιρίας ενώ και ο Προαστιακός επαναφέρει τα δρομολόγια του. Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού εκτελούνται από σήμερα το πρωί από τον Πειραιά μέχρι τον σταθμό Ειρήνη μόνον, ενώ κανονικά πραγματοποιούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκ. Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού.

Επανήλθε κανονικά στην κυκλοφορία ο ΗΣΑΠ και ο προαστιακός μετά από προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο αρκετά σχολεία ανά την επικράτεια.

Απόφαση για τα σχολεία του δήμου Ανωγείων έχει επίσης ληφθεί από χθες, καθώς υπάρχει χιονόπτωση, ενώ κλειστά θα μείνουν τα σχολεία και στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων με απόφαση του Δημάρχου λόγω ολισθηρότητας του οδικού δικτύου,χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών.

Στο δήμο Γόρτυνας δε θα λειτουργήσουν σήμερα όλα τα σχολεία στη Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, στη Δ.Ε. Ρούβα, το δημοτικό σχολείο στο Τσιφούτ Καστέλι στον Κόφινα και το δημοτικό Κρότου στη Γόρτυνα.

Με δεδοµένα την έντονη χιονόπτωση και τον παγετό που προκλήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του ∆ήµου Μινώα Πεδιάδας, ο ∆ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, αποφάσισε να παραµείνουν κλειστά, σήµερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, τα Σχολεία της Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιαςΕκπαίδευσης του ∆ήµου καθώς και οι ∆ηµοτικοί Παιδικοί Σταθµοί του ∆ήµου
Μινώα Πεδιάδας.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων σήμερα Tρίτη, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά στη Δημοτική Κοινότητα Μοχού το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού.

Στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής.

Στη Δημοτική Κοινότητα Ελαίας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ελαίας και στην Τοπική Κοινότητας Σγουροκεφαλίου το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.