ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση με της καθημερινές επιθέσεις ακραίων στοιχείων στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διεξαγωγή έρευνας αναμένεται να προκαλέσουν οι καταγγελίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και FACEBOOK για τις αισχρές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά από άθεους κουκουλοφόρους του διαδικτύου.

Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου καθημερινά υβρίζουν και απειλούν ανοιχτά τις ζωές δημοσιογράφων, φτιάχνουν εμετικά σκίτσα που καθυβρίζουν τα Θεία και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Προσπαθούν καθημερινά με αρκετούς λογαριασμούς να ρίξουν την εφημερίδα και τα social media.

Στην προσπάθειά αυτή, φέρεται πως έχουν βρει σύμμαχο ένα blog ονόματι hoaxes, το οποίο εκμεταλλευόμενο ένα κενό στη νομοθεσία για τα μέσα ενημέρωσης, επιλέγει κατά το δοκούν και επιβάλει (!) στο facebook σε ποιες εφημερίδες να μειώσει την πρόσβαση.

Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο blog, που φέρεται να ανήκει στον άνθρωπο που έγραψε βιβλίο με σκοπό να εξευτελίσει το Άγιο Φως και τα Ιεροσόλυμα, έχει εμμονή με την Ορθόδοξη Πίστη ή ενδεχομένως εξυπηρετεί συμφέροντα.

Για το θέμα αυτό ενημερώθηκε η διοίκηση του facebook.

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.