Κείμενο βόμβα από τον Παναγιώτη Ανδριόπουλο και το Φως Φαναρίου - Την ώρα που το γνωστό ρωσόφιλο «24ωρο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων» μας πληροφορούσε για την δήλωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΤΕΕΣ, Πρωθιερέα Νικολάου Μπαλασώφ, ότι ''η Εκκλησία της Ρωσίας ένωσε όλα τα έθνη που διατηρούν την καταγωγή τους από το βάπτισμα του Αγίου Βλαδιμήρου πριν 1030 χρόνια στον Δνείπερο ποταμό. Με το πέρασμα του χρόνου πολλοί ηγέτες έχουν αλλάξει, σύνορα έχουν μετακινηθεί και οι σχέσεις με τους γείτονες ήταν άσχημες, όμως η ενωμένη Εκκλησία παρέμεινε, παραμένει και θα παραμείνει στους αιώνες''

Την ώρα που το εν λόγω Πρακτορείο τόνιζε την δήλωση του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονουφρίου, κατά τους εορτασμούς για την 27η Επέτειο Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, σύμφωνα με την οποία:

”Η εγκαθίδρυση ενός αυθεντικού Ουκρανικού Κράτους είναι πολύπλοκη και απαιτεί υπευθυνότητα. Χρειάζεται τεράστιες προσπάθειες, σωματικές και πνευματικές από τους ηγέτες του κράτους”

Εκείνη, ακριβώς, την ώρα, στον περιώνυμο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας Κιέβου, λάμβανε χώρα ο ασπασμός του Κανονικού Μητροπολίτου Κιέβου Ονουφρίου και του Σχισματικού Πατριάρχου Κιέβου Φιλαρέτου, όπως φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία που προτάσσουμε της δημοσίευσής μας.

Σα να λένε εν ενί στόματι: «Ο Χριστός εν τω μέσω ημών»! Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο ««24ωρο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων» δεν φαίνεται πουθενά η συνύπαρξη των δύο εκκλησιαστικών ηγετών στις σχετικές εκδηλώσεις.

Σ’ αυτές που δημοσιεύουμε εδώ, όμως, φαίνεται ολοκάθαρα η αρμονική συνύπαρξη.

Ήρθη το σχίσμα στην Ουκρανία; Ασπασμός προκαθημένων Κανοκικού και Σχισματικού

Ήρθη το σχίσμα στην Ουκρανία; Ασπασμός προκαθημένων Κανοκικού και Σχισματικού

Ήρθη το σχίσμα στην Ουκρανία; Ασπασμός προκαθημένων Κανοκικού και Σχισματικού

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.