Μια πραγματικά ηρωική μάχη δίνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος στις ΗΠΑ όπου μεταβαίνει τις τελευταίες ημέρες για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος μεταβαίνει στις ΗΠΑ για μεταμόσχευση σε ζωτικό όργανο μετά από ταλαιπωρία της υγείας του.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, σε επικοινωνία που είχε με τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου όπου θα νοσηλευτεί ο Σεβασμιώτατος, πληροφορήθηκε πως η συγκεκριμένη διαδικασία επέμβασης (μεταμόσχευση), είναι αρκετά σοβαρή και δίνουν 30% πιθανότητα δεκτικότητας του νέου μοσχεύματος από το σώμα.

Είναι μια διαδικασία όπως τονίζουν αρκετά επίπονη και κάνουν λόγο για την ηρωική στάση που έχει δείξει ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, αφού όπως υποστηρίζουν η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί, δίνοντας χρονικό ορίζοντα δέκα ημερών αφού πρώτα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Οι ίδιοι θεράποντες ιατροί ανέφεραν πως ο οργανισμός ενδέχεται να είναι εξαντλημένος αλλά διατηρούν αισιοδοξία πως θα έχει αίσια έκβαση η μετομόσχευση.

Οι προσευχές όλων μας είναι αυτή τη δύσκολη ώρα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιγνάτιο, και ευχόμαστε όλα να πάνε κατ ευχήν, γρήγορη ανάρρωση και ακόμα πιο γρήγορη επιστροφή στην πατρίδα του και στο ποίμνιό του.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.