Την επαναλειτουργία των ενοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσαν οι Ιεράρχες της Συνελεύσεως Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων στη χώρα, παρουσιάζοντας μια Εργαλειοθήκη με τα μέτρα που θα ισχύσουν ανά ενορία και ανά πολιτεία.

Με την εισαγωγή του ταχυδρομικού κώδικα, αυτή η ειδικά διαμορφωμένη για την πανδημία εργαλειοθήκη, παρέχει εύκολη πρόσβαση στο υπάρχον νομικό πλαίσιο, στις τελευταίες τάσεις καταγραφών νέων κρουσμάτων, καθώς και προτεινόμενες οδηγίες, πρωτόκολλα και πρότυπα.

Οι πληροφορίες αυτές, προορίζονται για συνδυασμένη χρήση με στοιχεία που περιλαμβάνουν για παράδειγμα το μέγεθος και την τοποθεσία της κάθε ενορίας, καθώς και την δυνατότητα επαρκούς εξαερισμού, και επαρκούς απολύμανσης, έτσι ώστε να διαμορφώνεται το κατάλληλο για την περίσταση σχέδιο δράσης.

Η Εργαλειοθήκη θα ενημερώνεται τακτικά από νομικούς και εμπειρογνώμονες στον τομέα δημόσιας υγείας καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία είναι διαρκώς μεταβαλλόμενες, και θα απαιτείται διαρκώς η χρήση της για την απόκτηση ακριβής και ενημερωμένης πληροφόρησης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.