ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Στην αναµονή ακόµα το περιβόητο πακέτο προς τους αιγοπροβατοτρόφους, µε τον υπουργό Μάκη Βορίδη στη διάρκεια τοποθέτησής του στη Βουλή να καταφεύγει σε προσθαφαιρέσεις οι οποίες δηµιουργούν µεν εντυπώσεις κινητικότητας γύρω από το όλο θέµα δεν διευκολύνουν ωστόσο την αποκατάσταση της οµαλότητας στην αγροτική παραγωγή.

Σειρά στις ειδικές ενισχύσεις λόγω κορωνοϊού, σύµφωνα µε τη Βάθη, παίρνουν και οι ανθοπαραγωγοί µε 10 εκατ. ευρώ, οι οποίοι καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις έως 20 Ιουνίου, οι παραγωγοί λαϊκών αγορών µε 14 εκατ. ευρώ, αλλά και οι καλλιεργητές σπαραγγιών και φράουλας.

Όσον αφορά τώρα τα προγράµµατα, το µεγάλο βάρος πέφτει στα Βιολογικά, µε τους παραγωγούς να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία των µεταβιβάσεων και τροποποιήσεων µέχρι τις 27 Μαΐου, προκειµένου κατόπιν να προχωρήσουν οι διορθώσεις και να ολοκληρωθεί η πληρωµή τους µέχρι τέλος Ιουνίου, όπως επιβάλλεται από τον κοινοτικό κανονισµό.

Ο προγραµµατισµός, για την ώρα, δείχνει πίστωση το τρίτο δεκαήµερο του µήνα, ωστόσο ακόµα δεν υπάρχει κάτι επίσηµο.

Βιολογικά και ειδικές ενισχύσεις για τον Ιούνιο και τσεκ 80% τον Ιούλιο.

Με ξεκαθαρίσµατα εφ όλης της ύλης, τόσο όσον αφορά την ενιαία ενίσχυση όσο και την εξόφληση των προγραµµάτων της περασµένης χρονιάς, µε βασικότερο όλων τα Βιολογικά, καλούνται να καταπιαστούν µέσα στον µήνα οι διοικητικοί της ∆οµοκού.

Δασώσεις γαιών, αυτόχθονες φυλές στις νέες πληρωμές 5,2 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε πληρωμές ύψους 5.254.272,94 ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών Κοινοτικών Επιδοτήσεων-ΟΠΕΚΕΠΕ, το διάστημα από τις 22/05/2020 έως τις 29/05/2020.

Πότε πληρώνεται το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.