ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ: Σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, το τελευταίο σαββτοκύριακο 50 ασθενείς με επιπλοκές από τον ιό της γρίπης βρίσκοντας σε λίστα ναμονής για μία κλίνη σε ΜΕΘ.

ΙΟΣ ΓΡΙΠΗΣ : Συμπτώματα και εποχική γρίπη Η1Ν1: Η Ομοσπονδία σημειώνει ακόμη, ότι υπάρχουν και ασθενείς με συμπτώματα γρίπης, διασωληνομένοι σε θαλάμους πνευμονολογικών και παθολογικών κλινικών, που δεν καταφέρνουν να βρουν ΜΕΘ, για τους οποίους δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, παρά τις εξαγγελίες, καμία παρέμβαση δεν έγινε μέχρι στιγμής στα δημόσια νοσοκομεία για την ασφαλέστερη αντιμετώπιση της γρίπης, με την ταλαιπωρία στα ΤΕΠ να συνεχίζεται για τους ασθενείς και τα μεγάλα νοσοκομεία να αναπτύσσουν ράντζα.

Μόνο στην Αττική δε, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, το τελευταίο σαββτοκύριακο 50 ασθενείς με επιπλοκές από τον ιό της γρίπης βρίσκοντας σε λίστα ναμονής για μία κλίνη σε ΜΕΘ.

Μόνο το Σαββατοκύριακο 50 ασθενείς στην Αττική βρισκόταν σε λίστα αναμονής

Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας της έξαρσης του ιού της γρίπης, με δεκάδες ασθενείς να βρίσκονται σε λίστες αναμονής για μία κλίμη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.