Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» - Έγινε αεροδιακομιδή από τα Ιωάννινα.

Στιγμές αγωνίας εξακολουθούν να επικρατούν για τον 7χρονο, που έπεσε με το ποδήλατο σε τοίχο στα Γιάννενα, καθώς το παιδί μετά την αεροδιακομιδή παραμένει διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες δύο μέρες για τον 7χρονο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε. Ύστερα από απόφαση των γιατρών στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, έγινε αεροδιακομιδή του παιδιού, το Σάββατο και οι αρμόδιοι στο «Αγλαΐα Κυριακού» αποφάσισαν τη διασωλήνωση στην εντατική.

Στο πλευρό του μικρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη, καθώς έχουν διαπιστωθεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το σοβαρό ατύχημα έγινε χθες το απόγευμα στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων όταν ο μαθητής έπεσε πάνω σε τοίχο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Με αεροσκάφος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων, όπου το ιατρικό προσωπικό ήταν ήδη έτοιμο να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Ο μαθητής της Α’ Δημοτικού βγήκε για μια βόλτα και οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν λίγο αργότερα γι’ αυτό που είχε συμβεί.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.