Επίσημη επίσκεψη από τον Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη εδέχθη το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, στο Επισκοπικό Μέγαρο στη Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη εγκαρδίως τον κ. Σαρακιώτη και για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη επικοινωνία και συζήτηση επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Ο κ. Σαρακιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε στον Σεβασμιώτατο:

«Ήλθα σήμερα Σεβασμιώτατε να Σας καταθέσω τις ευχές και να σας μεταφέρω την συγκινητική και ευρεία αποδοχή, την οποία διαπιστώνω ότι έχει στο Πρόσωπό Σας ο νέος κόσμος της Φθιώτιδος.

Συγχρόνως θέτω στην διάθεση Σας την πρόθεσή μου για συνεργασία τόσο με Εσάς, όσο και με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος μέσα από την θέση μου στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, της οποίας τυγχάνω μέλος».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε από καρδίας τον κ. Σαρακιώτη για την τιμητική επίσκεψη και τον παρεκάλεσε να μεταφέρει στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και τ. Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα την ευγνωμοσύνη του για την αποστολή ως εκπροσώπου του κ. Τσίπρα στην Ενθρόνισή του τον κ. Σαρακιώτη, αλλά και τιμητική παρουσία τ. Υπουργών όπως του κ. Αποστολάκη, του κ. Σπίρτζη, της κ. Γεροβασίλη, του κ. Μπαλάφα και πολλών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Του ετόνισε ότι, επιζητεί γόνιμη συνεργασία με όλους τους Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδος, οι οποίοι όλοι τους είναι εκλεκτοί, καθώς το πεδίο δράσεως όλων είναι κοινό: Το καλό της Φθιώτιδος.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ανέφερε στον κ. Σαρακιώτη, ότι αποδέχεται με ενθουσιασμό την προοπτική διοργανώσεως μιας σημαντικής δράσεως με την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, την οποία αποτελούν εκλεκτά μέλη του Κοινοβουλίου μας, απ’ όλες τις παρατάξεις.

«Είναι τιμή για την Φθιώτιδα κ. Σαρακιώτη, ότι είστε μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως Ορθοδοξίας», ανέφερε εν κατακλείδι ο Σεβασμιώτατος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.