ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. ΟΙ ΟΖΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ". Αλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα του Αγίου Εφραίμ που συνέβηκε μόλις χθες και μου το διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια η κυρία Αθανασία από την Χαλκιδική, μόνιμη κάτοικος Λεμεσου τα τελευταία 4 χρόνια. Πραγματικά έχω ανατριχιασει ολόκληρος και σας το μεταφέρω όπως ΑΚΡΙΒΩΣ μου το περιέγραψε λέξη με λέξη η ίδια και εσείς απλά κάντε το να ακουστεί ΠΑΝΤΟΥ.

“Μάριε πρέπει και νιώθω ότι οφείλω να σε ενημερώσω για το θαύμα που ζήσαμε στην οικογένεια μου μόλις χθες και συγκεκριμένα με τον Πατέρα μου. Πριν δύο βδομάδες εγώ και ο άντρας μου πήγαμε μια εκδρομή στα ορεινά. Είχαμε ακούσει ότι στην Κακοπετρια θα υπάρχουν και τα λείψανα του Αγίου Εφραίμ οπότε το συνδιασαμε σαν εκδρομή. Μέχρι εκείνη τη μέρα δεν γνώριζα τίποτα. Για κανένα πρόβλημα στην οικογένεια μας εννοώ. Εμείς πήγαμε απλά και προσευχηθηκαμε στον Άγιο να μας έχει καλά και αγόρασα λαδακι του Αγίου, αγιασμό και φυλαχτό με τεμάχιο από την ιερή του παντόφλα για να έχω μαζί μου. Περνάνε λίγες μέρες και ο πατέρας μου ο οποίος βρίσκεται στην Χαλκιδικ άρχισε να νιώθει περίεργα. Βραχνάδα και πόνο κυρίως Πήγε τότε για εξειδικευμένες εξετάσεις και αξονικό για να δούνε τι συμβαίνει. Έρχεται η μέρα που γίνεται η αξονική και με ενημερώνει ο πατέρας μου ότι υπάρχει ένας όζος στον πνεύμονα και ένας στο έντερο οι οποίοι είχαν σημειωθεί από τον γιατρό μάλιστα ότι πολύ πιθανό να είναι κακοήθεια αλλά πρέπει να γίνουν βιοψία. Αρχικά θέλανε να κάνουνε και κολονοσκοπιση για να εξετάσουν ακριβώς τον οζο γιατί φαινότανε έντονα ότι ήτανε εκεί. Ο γιατρός δηλαδή είπε ότι σίγουρα κάτι άσχημο θα έχουμε εδώ. Με το που το ακούω λέω αυτή είναι η ευκαιρία μου και τίποτα δεν ήτανε τυχαίο. Πήρα ένα ταπερακι και έβαλα μέσα ότι είχα πάρει από την Κακοπετρια. Δεν κράτησα τίποτα για μένα. Τα έστειλα απευθείας στην Χαλκιδική με τόση σιγουριά στον Πατέρα μου ο οποίος και τα παραλαβε τρεις ημέρες μετά. Να φανταστείς είπα στην μητέρα μου “Ηρθε η ώρα να ζήσετε και εσείς θαύμα αυτού του Αγίου”. Με τόση σιγουριά. Με το που τα παραλαμβάνουνε αρχίσανε να προσεύχονται στον Άγιο Εφραίμ ενώ τις έστειλα και διάφορα βιντεακια από το Youtube με θαύματα του Αγίου μιας και δεν γνώριζαν τόσα πολλά για τον συγκεκριμένο Άγιο μέχρι τότε. Είδε όμως ότι είναι ο Άγιος “Αστραπή” και τρέχει σε όποιον τον επικαλείται με ευλάβεια και γι’αυτό οι προσευχές μας δεν σταμάτησαν. Να φανταστείς Μάριε ο πατέρας μου δύο μέρες πριν την κολονοσκοπιση είχε τόση σιγουριά που μου λέει “Νιώθω ότι έφυγαν όλα από πάνω μου. Σαν να μην έχω τίποτα”. Μιλάμε για τόση πίστη από όλους μας. Χθες στις 18:00 έγινε η αξονική και η κολονοσκοπιση. Οι όζοι ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο γιατρός έτριβε τα μάτια του. Λέει του πατέρα μου στην αξονική τώρα και στην κολονοσκοπιση δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ απόλυτος. Είναι όλα πεντακάθαρα. Τώρα εγώ δεν πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας αυτό που ζήσαμε χθες στο σπίτι μας;; Το Σάββατο θα έρθω στην Παναγία την Γλυκιωτισσα στη Λεμεσό να ευχαριστήσω τον Άγιο μας και να ανάψω μια λαμπαδα γι’αυτόν. Να πω ότι ΚΑΘΕ μέρα έπινε αγιασμό που του είχα στείλει ενώ η μάνα μου τον γέμιζε συνεχώς και είχε στο προσκεφάλι του το φυλαχτό με την παντοφλιτσα του Αγιου. Δοξάζω το όνομα του και θα σας δω το Σάββατο”.
Αυτά είναι τα θαυμαστά έργα φίλοι μου αυτού του Αγίου ο οποίος όταν η Αγία Μακαρία τον ανακάλυψε και τον εφερε κοντά μας, είχε πει “Ήρθα να κάνω θαύματα για να πιστέψει ο κόσμος”. Πώς να μην πιστέψουμε;;; Μπορούμε;;; Αυτό μόλις χθες και φανταστείτε πόσα άλλα που δεν γνωρίζουμε ακόμη.
Ο Άγιος βρίσκεται να πούμε στην Λεμεσό μας, στην Παναγία την Γλυκιωτισσα στην περιοχή της Νέας Εκάλης μέχρι και την Κυριακή. Από τις 8:00 το πρωί μέχρι και 21:00 το βράδυ εκεί θα είναι για άλλες 4 ημέρες να ακουσει τις παρακλήσεις μας και να πράξει σαν Αστραπή. Όπως ο ίδιος ξέρει.
Θέλω να ζητήσω τώρα αυτό το θαύμα να το μοιραστούμε ΟΛΟΙ παντού. Είμαστε χιλιάδες και οφείλουμε σε αυτόν τον Άγιο, τα θαύματα του και τα έργα του να τα κάνουμε να ακούγονται σε κάθε γωνιά καθόλου υπάρχουν παιδιά του. Την κοινοποίηση σας θα ζητήσω και μην πάψετε ΠΟΤΕ να πιστεύεται και να ελπίζετε. Αυτό το θαύμα είναι παράδειγμα πίστης για όλους μας.
Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου μπορεί ανά πάσα στιγμή και ώρα στο 97659518
Ο φίλος σας,
Μάριος Χαπερης

@ekklisiaonline

Βασιλική Πλεξιδα: Έτσι με εσωσε η Παναγια#πλεξιδα

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.