Τα πνεύματα οξύνθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου βρέθηκε ο πάπας Φραγκίσκος κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στη χώρα μας.

Αστυνομικοί απομάκρυναν τον ιερέα που φώναζε – Δείτε φωτογραφίες
Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα. Αναστάτωση προκάλεσε ιερέας, σε μια επισκεψη υψηλού συμβολισμού για τους χιλιάδες Καθολικούς που ζουν στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου βρέθηκε ο πάπας Φραγκίσκος κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στη χώρα μας.
Όταν ο ποντίφικας έφτασε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εμφανίστηκε ιερέας, ο οποίος διαμαρτυρόταν για την επίσκεψη του πρώτου στην Ελλάδα, φωνάζοντας «είναι αιρετικός! Πρέπει να μετανοήσει!».

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να τον απομακρύνουν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Μαρία Μωραΐτη

Γιατί τέτοιο κυνηγητό για την Ορθοδοξία;;; Αυτή είναι η μόνη ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! Τι ψυχή θα παραδώσετε εσείς που κυνηγάτε τους ιερείς που λένε την αλήθεια;;; Εύχομαι να σας λυπηθεί ο Θεός και να μετανοήσετε για τα τραγικά σας λάθη. Κάθε φορά που έρχεται ένας πάπας στην Ελλάδα κάτι κακό έπεται.

2
Μαρία Μωραΐτη

Γιατί τέτοιο κυνηγητό για την Ορθοδοξία;;; Αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Κυνηγάτε λάθος ανθρώπους. Σκεφτείτε την κρίση του Θεού όταν φύγετε από αυτόν τον μάταιο κόσμο. Είναι ψέματα ότι ο παπισμός είναι αίρεση;;;; Κάθε φορά που έρχεται ένας πάπας στην Ελλάδα, ένα κακό μεγάλο ακολουθεί. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

3

father maybe Catholics and other religions. they saying the same thing for YOU ,,,, THINK ABOUT THAT