«Οι νέοι λαχταρούν για κάθετί που είναι αιώνιο και αδιάβλητο, και όταν η λαχτάρα αυτή ξυπνά στις ψυχές τους τότε η σημασία είναι ύψιστη» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος αναφερόμενος στην μεγάλη συμμετοχή των νέων στις πορείες, που πραγματοποιούνται στη χώρα, ενάντια στον νόμο που υφαρπάζει την Ορθόδοξη Κληρονομιά.

«Αυτό συμβαίνει τώρα στις πορείες μας. Με εκπλήσσει το πόσοι νέοι, ακόμη και οι μη βαπτισμένοι συμμετέχουν» τονίζει και προσθέτει ότι μεγάλη είναι η «παρουσία» τους και η ενεργή συμμετοχή τους στην επίσημη σελίδα του Facebook και το προφίλ instagram «Δεν Παραχωρούμε τα Ιερά μας».
«Με εκπλήσσει πόσα νέα παιδιά και πόσα νεαρά ζευγάρια έρχονται εδώ με τα παιδιά τους στην Εκκλησία της Ανάστασης του Χριστού. Κάποιοι δεν ήταν πιστοί. Δεν είχαν καμία εκκλησία. Είναι απλώς ένα θαύμα του Θεού. Ξύπνησε η δίψα των νέων για αυτό που είναι αιώνιο και αδιαπέραστο. Όταν ξυπνά αυτή η λαχτάρα, τότε ο νέος κινείται ατρόμητα», δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου.
«Οι άνθρωποι , οι νέοι, έχουν πλέον μετατραπεί σε ανοιχτή θάλασσα. Και θα πρέπει να γίνει κατανοητό από εκείνους που έχουν την εξουσία ότι αυτό είναι ένα έθνος και οι νέοι μας ενεργούν ελεύθερα. Ανυπομονώ για αυτό που συμβαίνει στο Μαυροβούνιό μου! Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη σήμερα «, είπε και εξήγησε ότι όλο αυτό είναι σημαντικό στο πλαίσιο της κρίσης που διέρχεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη .

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.