Οι παραγγελίες πάντως φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ήδη με τα ανθοπωλεία να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή ημέρα που θα τους επιτρέψει να πάρουν σημαντικά ανάσα στα έσοδα που έχουν μειωθεί λόγω των μέτρων.

Αναλυτικότερα πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία

Προτεινόμενο ωράριο για τη λειτουργία τους είναι το 09:00 – 17:00, καθώς να θυμίσουμε πως τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 18:00.

Όποιος ή όποια επιθυμεί να αγοράσει λουλούδια, θα μπορεί να το κάνει μόνο και εφόσον έχει κλείσει ραντεβού με το ανθοπωλείο και θα μπορεί να τα παραλάβει είτε με τη μέθοδο του click away, είτε με εκείνη του click in shop. Βασικότατη προϋπόθεση είναι ο καταναλωτής να έχει στείλει τον κωδικό «2» με SMS στο 13033.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η φετινή (2021) την οποία θα γιορτάσουμε την Κυριακή (14/2) είναι ίσως η πιο περίεργη στα χρονικά για τη χώρα μας, καθώς βρισκόμαστε υπό σκληρό lockdown.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες αρκετοί θα προσπαθήσουν να τη γιορτάσουν κανονικά και να πουν τα χρόνια πολλά στον σύντροφο ή τη σύντροφό τους.

Έτσι τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν κανονικά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 λόγω του υπάρχει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Κι αυτό παρά το lockdown που ισχύσει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπως η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Αχαΐα και πλέον και η Εύβοια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.