ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπει κανείς πόσο μεγάλο ρόλο διαδραματίζει στη ζωή κάθε ανθρώπου όποιος και αν είναι αυτός, η μητέρα, και δεν τον αφήνει αδιάφορο η γιορτή της μητέρας αλλά μεταφέρει τις ευχές.

Ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, π. Αθανάσιος Μισσός, είναι ένας άνθρωπος που έχει κυριολεκτικά αφιερώσει τη ζωή του στην προσφορά προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Καθημερινά βοηθά ηλικιωμένους, μητέρες που τυχόν έχουν βιώσει την εγκατάλειψη από τα παιδιά τους ή αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στο τέλος της ημέρας όμως ακόμα και αυτός ο άνθρωπος έχει την ανάγκη μιας μητέρας, μιας μάνας που τον πονάει για να τον στηρίξει, να της πει τα προβλήματα που τον απασχολούν, να ακούσει μια σοφή συμβουλή , μια καλά κουβέντα.

Δείτε τις ευχές του π. Αθανάσιου για την Ημέρα της Μητέρας.

΄΄Μάνα μόνο μια στο κόσμο ! Μάνα μου, Χρόνια Πολλά με υγεία, είσαι το στήριγμα μου, η παρηγοριά μου, η καταφυγή μου, η νοικοκυρά, η καθαριότητα, η γνήσια παραδοσιακή νυκοκοιρά Συμιακιά με τα ήθη και έθιμα να κρατά πάντα, η ζωή μου όλη στην γη.

Εγώ θέλω να πεθάνω πρώτος. Ο Θεός μου, ο Χριστός μου, η Παναγιά μου και η Μάνα μου…… Αγαπάτε τους γονείς σας κάθε μέρα, όχι μόνο σήμερα λόγω του Mother Day !΄΄

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.