Επισημαίνεται ότι οι καταναλωτές θα πρέπει, προκειμένου να μεταβούν σε κάποιο σούπερ μάρκετ, να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 («Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ]») ή να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης ή μια χειρόγραφη δήλωση.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ: Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική θα λειτουργούν μόνο με click away, ενώ θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο.

Παράλληλα, εφαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00 με ισχύ για το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα ανοιχτά να είναι μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα, η λειτουργία των οποίων το Σάββατο είναι δυνατή μόνο από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι, τις καθημερινές, τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 08:00 έως τις 20:00.

Το αυστηροποιημένο lockdown για τη νόσο COVID-19, που ισχύει από την Πέμπτη (11/02) και στην Αττική, φέρνει ειδικό ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για το Σάββατο (13/02).

Με ειδικό ωράριο θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, το Σάββατο (13/02), ιδίως στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο αυστηροποιημένου lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.