Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο που είχε 6 χρόνια πριν και ευχαρίστησε την Αγία Φιλοθέη.

Ο τραγουδιστής είχε βάλει τότε σε κίνδυνο τη ζωή του, όμως ευτυχώς τα είχε καταφέρει, με τα σημάδια ωστόσο, να μένουν στο σώμα του.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Βρεττός έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους τις λάμες που έχει στο σώμα του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τις ακτινογραφίες που έκανε. Σε αυτές φαίνονται οι λάμες στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ´ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορα σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ. Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ! Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα. Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν “χτυπήσεις”. Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει!!!».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.