Ηλεκτρονικές ταυτότητες και ηλεκτρονική σκλαβιά. Παρακάτω παρακολουθήστε τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και γιατί δεν πρέπει οι Χριστιανοί να φοβούνται. Δείτε πως το τσιπάκι θα το διαφημίζουν ως το τέλειο σύστημα…

Ηλεκτρονικές ταυτότητες και ηλεκτρονική σκλαβιά
Ο Άγιος Παΐσιος μας είχε πει με πολύ σαφήνεια πως θα προσπαθήσουν να επιτύχουν το σφράγισμα του ανθρώπου σχεδόν 30 χρόνια πριν.

Θα λένε πως γεμίσατε τα πορτοφόλια σας με κάρτες. Έχεις δέκα κάρτες και «ταλαιπωρείσαι» μπορείς και να τις χάσεις. Αντί λοιπόν να έχεις δέκα κάρτες να σου δώσουμε μια!

Αν όμως αυτή την μια την χάσεις τότε θα είναι σαν να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Γι’ αυτό λοιπόν θα λένε το τέλειο σύστημα θα είναι το εμφυτεύσιμο βιοτσιπάκι.

Θα το διαφημίζουν ως το τέλειο σύστημα!
Θα λένε ότι ο τάδε έχασε την κάρτα, του άλλου του κλέψανε την κάρτα άρα λοιπόν ελάτε στο εμφυτεύσιμο βιοτσιπάκι.

Αυτό λέει ο Άγιος πως δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο να το πάρουμε…

Συχνά πυκνά έλεγε ότι προετοιμάζεται μια παγκόσμια δικτατορία. Και μέσα από το πλαστικό χρήμα και το τσιπάκι θα κοιτάξουν να ελέγξουν όλους τους ανθρώπους.

Έλεγε χαρακτηριστικά ότι ζούμε στον καιρό του αντιχρίστου και κοιμόμαστε με τα τσαρούχια. Δεν το’ χουμε πάρει χαμπάρι. Και μάλιστα ο ίδιος είχε γράψει ένα κειμενάκι με τίτλο τα «σημεία των καιρών» τα οποία αναφερόταν πάνω σε αυτό.

Το θηρίο στις Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος τι φανερώνουν;

…Μετά λοιπόν από την κάρτα και την ταυτότητα το φακέλωμα για να προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα θα λένε συνέχεια στην τηλεόραση ότι πήρε κάποιος την κάρτα του δείνα και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα.

Από την άλλη μεριά θα διαφημίζουν το τέλειο σύστημα. Το σφράγισμα στο χέρι ή το μέτωπο με ακτίνες λέιζερ που δε θα διακρίνεται εξωτερικά με το 666 το όνομα του αντίχριστου.

Επειδή πολλοί φοβόντουσαν με αυτά που ακούγανε τότε ο γέροντας δεν ήθελε να έχουμε μια έφοβη στάση γύρω από αυτό το θέμα. Έλεγε ότι αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι αυτοί που θα δεχτούν το χάραγμα. Γιατί αυτοί θα βάλουν στο κεφάλι τους και θα έχουν αφεντικό τον διάβολο…

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.