Για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, αλλά και για τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στον Κολωνό, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε: «Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας εγκληματίας. Με φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις. Και όλοι αυτοί που έπαιρναν σειρά για να κακοποιήσουν αυτό το 12χρονο παιδί. Είναι υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας, είναι θέμα τιμής του νομικού μας πολιτισμού η δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι πιθανόν όπως “πέσαμε από τα σύννεφα” για τον συγκεκριμένο άνδρα, να πέσουμε και για άλλους».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με το εάν το ότι υπήρξε μέλος του κόμματός κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, τόνισε:

«Ένας εγκληματίας, έτυχε να είναι μέλος ενός κόμματος. Έχουμε οικογένειες, έχουμε παιδιά, δεν περνά από το μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε ανοχή επειδή αυτός ο τύπος πέρασε από τη Νέα Δημοκρατία; Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιοι συνειρμοί; Είναι απαράδεκτο να γίνονται συνειρμοί βιαστών με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε.

«Αρνούμαι να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης για αυτό το θέμα, μα την Παναγία. Είναι ένας βιαστής ο οποίος πρέπει να εξαντληθεί η αυστηρότητα της ελληνικής δικαιοσύνης. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Καμία ανοχή στους παιδεραστές».

«Οι 213 οι οποίοι είχαν πάρει σειρά να βιάσουν το κορίτσι πρέπει να αποκαλυφθούν ένας-ένας. Γιατί μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που συναντάς το πρωί που πας να πάρεις καφέ το πρωί», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακρίβεια- πληθωρισμός

Όσον αφορά στο ζήτημα της ακρίβειας και στον πληθωρισμό ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Μιλάμε για ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο, δεν ιφείλεται στη χώρα αλλά τις επιπτώσεις του τις βιώνουμε εδώ. Τα εργαλεία δεν είναι ανεξάντλητα για να μπορέσει να μηδενιστεί το πρόβλημα αυτό. Προσπαθούμε να μετριάσουμε τις επιπτώσεις της ακρίβειας στη ζωή των πολιτών».

Τέλος, για την επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης ανέφερε ότι «οι πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι, έτσι προκρίθηκε να ενισχυθεί το πετρέλαιο θέρμανσης. Δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει τις αλλαγές πυ έχουν υπάρξει στο μεσοδιάστημα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στο τραπέζι, όμως έχουμε δείξει ότι ως κυβέρνηση δεν αντιδρούμε σπασμωδικά και παρατηρούμε την αγορά και χρησιμοποιούμε τα διαθέσιμα μετρα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.