ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ: Μικρό ενδιαφέρον στη νέα καινοτομία του Υπουργείου Υγείας, οικογενειακός γιατρός δείχνουν οι Έλληνες πολίτες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Το υπουργείο Υγείας έχει καλέσει τους πολίτες να εγγραφούν στους οικογενειακούς γιατρούς μέσω ανακοινώσεων ή μηνυμάτων που εμφανίζονται στις ιατρικές συνταγές αλλά οικογενειακοί γιατροί δεν υπάρχουν και οι πολίτες επισκέπτονται αναγκαστικά ιδιώτες γιατρούς πληρώνοντας την επίσκεψή τους.

Άρχισε από 1η Αυγούστου να εφαρμόζεται ο θεσμός – οικογενειακός γιατρός.

Πως κάνουμε την εγγραφή σε αυτό το νέο σύστημα ηλεκτρονικά; Αρκεί να μπούμε στην σελίδα της ΗΔΙΚΑ με τους κωδικούς του TAXISNET (εφόσον έχουμε δικούς μας) και να ακολουθήσουμε μερικά βήματα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βήματα αυτά μαζί με screenshots που ετοίμασα, για να κατατοπιστούμε καλύτερα.

Οικογενειακός γιατρός – βήμα βήμα η εγγραφή

Μπαίνουμε στη σελίδα rdv.ehealthnet.gr, επιλέγουμε είσοδο με TAXISNET και πατάμε “Είσοδος στην εφαρμογή”.

Μας ανοίγει νέα καρτέλα κι εκεί μας ζητάει Username και Password, όπου βάζουμε τους κωδικούς του taxisnet.

Αφού γράψουμε τους κωδικούς πατάμε “είσοδος” και κατόπιν πατάμε “εξουσιοδότηση”

Εκεί θα μας ζητήσει να συμπληρώσουμε τον Α.Μ.Κ.Α. Πατάμε είσοδος και βγαίνει μια καρτέλα με τα στοιχεία μας. Αν τα στοιχεία είναι σωστά πατάμε επιβεβαίωση.

Στην σελίδα της ΗΔΙΚΑ πηγαίνουμε πάνω αριστερά και πατάμε “Εφαρμογή Οικ. Ιατρού”.

Στη νέα σελίδα που εμφανίζεται θα δούμε όλα μας τα στοιχεία αναλυτικά. Θα χρειαστεί όμως να συμπληρώσουμε Νομό, Πόλη και Δήμο (χρησιμοποιώντας τα βελάκια βγαίνουν οι επιλογές).

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν. Κάνουμε αποθήκευση των στοιχείων που συμπληρώσαμε (το κουμπάκι γίνεται πράσινο) και πατάμε “Αίτηση Ανάθεσης Οικογενειακού Ιατρού”.

Θα μας βγάλει μια λίστα με όλους τους διαθέσιμους οικογενειακούς γιατρούς, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες εντός του Δήμου που έχουμε δηλώσει.

Πρόκειται για γιατρούς ειδικότητας γενικής ιατρικής, παθολογίας ή και παιδιατρικής, που έχουν ενταχθεί στο νέο σύστημα. Επιλέγουμε ιατρό, και το τελευταίο βήμα είναι να εκτυπώσουμε την αίτηση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.