Παύλος Μελάς - Aποκατάστασης της Οικίας του Παύλου Μελά: Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την τελετή αποκατάστασης της Οικίας του Παύλου Μελά, σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στις 20:30.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνει την τελετή αποκατάστασης της Οικίας του Παύλου Μελά, σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στις 20:30.

Την τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, Υπουργοί, Βουλευτές και εκπρόσωποι της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η υλοποίηση του έργου, που θα αποτελεί επίτευγμα ιδιαίτερης ιστορικής αλλά και καλλιτεχνικής/αρχιτεκτονικής αξίας, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους και αυτό οφείλεται σε καθοριστικό βαθμό στην ευγενική χορηγία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δράμας «Κύκλωψ».

Η Εκκλησία Online

Οι αγώνες της ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το ζήτημα στο άρθρο Η Κηφισιά τίμησε τον Παύλο Μελά-Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Το παράδειγμα των προγόνων μας, πίστη στο Θεό και αγάπη για την Πατρίδα, μακριά όμως από φανατικές εκδηλώσεις ακραίων καπηλευτών της ιερής μας ιστορίας, είναι για όλους εμάς τους νεοέλληνες, μήνυμα αφύπνισης.

Δείτε ζωντανά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.29 (7 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Fotini Plagianakou

Οποιος δεν αισθάνεται μέσα του τους παλμούς του αγώνα για να φτάσει στα ουράνια αυτός δεν ακούει τις αρμονίες της ζωής. Αυτό που μας αποδυναμώνει δεν είναι οι δυσκολίες είναι οι ευκολίες. F.P.