ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: Οι δράστες φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο δρόμος που οδηγεί στην εκκλησία έχει κλείσει λόγω της επισκευής γέφυρας.

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, έγινε στόχος αγνώστων ιερόσυλων το μικρό εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται κάτω από μια μεταλλική γέφυρα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Μάλιστα, μην βρίσκοντας κάτι πολύτιμο, οι εισβολείς έκλεψαν την εικόνα της Αγίας.

Οι δράστες φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο δρόμος που οδηγεί στην εκκλησία έχει κλείσει λόγω της επισκευής της γέφυρας και διέρρηξαν ανενόχλητοι την πόρτα του ναού, όπου επιχείρησαν να παραβιάσουν το παγκάρι. Όμως, δεν είχε χρήματα μέσα κι έτσι έσπασαν και τη πόρτα του ιερού αναζητώντας είδη αξίας, που όμως δεν υπήρχαν.

Για να μην φύγουν με άδεια χέρια, όμως, άρπαξαν την εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία είναι ασημένια, προφανώς με σκοπό να λιώσουν το ασήμι και να το πουλήσουν!

Οι επίτροποι που διαπίστωσαν την κλοπή ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ερευνά για να εντοπίσει τους ιερόσυλους.

Οι δράστες φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο δρόμος που οδηγεί στην εκκλησία έχει κλείσει λόγω της επισκευής γέφυρας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.