Η συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγώνα που δίνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για την κατάληψη του ξενοδοχείου “Little Petra” από την ακραία ομάδα της Αteret Cohanim είναι καθοριστική επεσήμανε ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον επισκέφθηκαν.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τους βουλευτές για την πρόσφατη δημιουργία έκρυθμης κατάστασης από την κατάληψη του ξενοδοχείου “Little Petra” υπό ακραίων εποικιστών της Αteret Cohanim. Αναφέρθηκε και στη διαμαρτυρία του Πατριαρχείου για την πράξη αυτή και την απαίτηση του να εξέλθουν από τον χώρο αυτό και να αποδώσουν το ξενοδοχείο στον ιδιοκτήτη του, που είναι το Πατριαρχείο.

“Η συμπαράστασις της Ελληνικής Κυβερνήσεως εις μίαν τοιαύτην λύσιν είναι αποφασιστικής σημασίας και θα εκτιμηθή δεόντως”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας. Υπενθυμίζεται ότι μετά τα γεγονότα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, επικοινώνησε με τον Ισραηλινό ομόλογό εκφράζοντας την ανησυχία του για τις εξελίξεις.

Κατά τη συνάντηση έγινε συζήτηση και για την αποφασιστική συμβολή του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδος και Προέδρου του «ΣΥΡΙΖΑ» κ. Αλέξη Τσίπρα στην ιστορική ανακαίνιση του Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.