ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: «Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ’ είχε δώσει άμεσον ειδικήν ευλογίαν, όπως ταφή η Abu Aqleh, εις το Ελληνορθόδοξον Κοιμητήριον επί του λόφου της Αγίας Σιών, ένθα είναι ενταφιασμένοι και οι γονείς της. Συμμετείχεν επίσης εις την συνέντευξιν Τύπου, η οποία επραγματοποιήθη εις το Γαλλικόν νοσοκομείον Saint Joseph, όσον αφορά την επίθεσιν της Αστυνομίας εναντίον συμμετεχόντων εις την κηδείαν αυτής», αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στο ανακοινωθέν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Το Ελληνορθόδοξον Πατριαρχείον Ιεροσολύμων επεβεβαίωσεν ότι θα στηρίξη όλας τας προσπαθείας διά την απονομήν δικαιοσύνης διά την πολιτικήν μάρτυρα Sherin Abu Aqleh, ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, Αρχιγραμματεύς του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κατά την διάρκειαν επιμνημοσύνου δεήσεως διά την Abu Aqleh, η οποία επραγματοποιήθη εις την Ρωμαιοκαθολικήν Εκκλησίαν της Αγίας Αικατερίνης εις Βηθλεέμ.

Κατά την διάρκειαν της Ακολουθίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αρίσταρχος εξεφώνησε λόγον εξ ονόματος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ’, επαινών την Abu Aqleh διά την αφωσιωμένην δημοσιογραφικήν αυτής δραστηριότητα εις την υποστήριξιν των δικαιωμάτων του Παλαιστινιακού λαού και εις το επάγγελμά της, καταδικάζων την στοχοποίησίν της, εν ω εκτελούσε το καθήκον αυτής και εκφράζων συλλυπητηρίους ευχάς προς την οικογένειαν αυτής.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ’ είχε δώσει άμεσον ειδικήν ευλογίαν, όπως ταφή η Abu Aqleh, εις το Ελληνορθόδοξον Κοιμητήριον επί του λόφου της Αγίας Σιών, ένθα είναι ενταφιασμένοι και οι γονείς της. Συμμετείχεν επίσης εις την συνέντευξιν Τύπου, η οποία επραγματοποιήθη εις το Γαλλικόν νοσοκομείον Saint Joseph, όσον αφορά την επίθεσιν της Αστυνομίας εναντίον συμμετεχόντων εις την κηδείαν αυτής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.