Ιερός Ναός μπήκε, για ακόμη μία φορά, στο στόχαστρο ασεβών κακοποιών και επιτηδείων διαρρηκτών, οι οποίοι δρουν το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από τις 11 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου Αιγιαλείας, εκλάπησαν οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μηχανημάτων και τα καλώδια των εξωτερικών προβολέων.

«Το γεγονός αυτό, για το οποίο άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αιγίου και, βεβαίως, ενημερώθηκε έγκαιρα η Ιερά Μητρόπολη προκαλεί βαθυτάτη θλίψη, διότι κάποιοι συνάνθρωποί μας, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας, δεν διστάζουν να βεβηλώνουν ακόμη και τους ιερούς χώρους», τονίστηκε από την Ιερά Μητρόπολη που επισημαίνει και τα εξής: «Η Ιερά Μητρόπολη, δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, εύχεται να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η απώλεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο και με την βοήθεια της Αστυνομίας να προληφθούν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και παρόμοια έκνομα περιστατικά».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.