Εξαιρετική ευλογία για τον ιερό Κλήρο και τον ευλαβή λαό του Βόλου και της Νέας Ιωνίας συνιστά η έλευση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, ενόψει της πανηγύρεως του Ναού.

Το Ιερό Λείψανο, θα κομίσει το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στις 7.00 το απόγευμα, ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων Αγράφων, Αρχιμ. Θεόκλητος Δήμου, όπου και θα γίνει επίσημη υποδοχή στο προαύλιο του Ναού. Ακολούθως θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός.

Την Κυριακή 26/6 θα τελεστεί 7.00 – 10.00 π.μ. Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Στις 6.30μ.μ. θα τελεστούν ο Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Τη Δευτέρα 27/6, το πρωί 7.00 – 9.00 π.μ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, και το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση Αγ.Ανδρέου.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό μέχρι και την Πέμπτη 30/6, εορτή των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, οπότε θα επιστρέψει στην Ιερά Μονή, το απόγευμα, μετά τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση που θα τελεστούν στις 6.30 μ.μ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.