Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών: Όπως μας ενημερώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών θα τελεστούν Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων από 25 έως 28 Ιουνίου 2019.

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι :

Ιερά Αγρυπνία Τρίτη 25 Ιουνίου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου από 9 – 12:30 βραδινή στον Ιερό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας», ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Ιερά Αγρυπνία Τετάρτη 26 Ιουνίου

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου από 9 – 12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σαμψών του Ξενοδόχου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Ιερά Αγρυπνία Πέμπτη 27 Ιουνίου

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου από 9 – 12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων, με την ευκαιρία με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Ιερά Αγρυπνία Παρασκευή 28 Ιουνίου

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου από 9 – 12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, από 8:30 – 12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.