Επιμένει να προκαλεί ο ιερέας της Καλύμνου, που ετέθη σε δίμηνη αργία από τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας, λόγω της άρνησής του να εναρμονιστεί με τα μέτρα πρόληψης για τη μη διάδοση του κορονοϊού.

Σε ανάρτησή του στο facebook καλεί τη διοίκηση του Νοσοκομείου να του επιτρέψει την είσοδο στο θάλαμο των ασθενών με covid για να τους κοινωνήσει.

Μάλιστα ζητά να εισέλθει στο Νοσοκομείο χωρίς θερμομέτρηση, χωρίς μάσκα και χωρίς να υποβληθεί σε τεστ.

«Αφού τους κοινωνήσω, παρακαλώ προς θέασιν όλων των Ελλήνων να καταλύσω (φάγω) το υπόλοιπο του Τιμίου Σώματος και Αίματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού από το Άγιο Δισκοπότηρο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣ
Διεύθυνση Νοσοκομείου Καλύμνου.
Μετά από διαδικτυακή πρόκληση αδερφών….
Παρακαλώ να μου επιτρέψετε να εισελθω στους θαλάμους covid 19 του Νοσοκομείου Καλύμνου, για να κοινωνησω το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας, εις τους ασθενείς αδερφούς μας, εισερχόμενος χωρίς θερμομετρηση, χρήση μάσκας και χωρίς να γίνει τεστ κατά την είσοδο και έξοδο μου από το Νοσοκομείο, για ευνόητους λόγους….
Αφού τους κοινωνησω, παρακαλώ προς θεασιν όλων των Ελλήνων, να καταλυσω (φάγω), το υπόλοιπο του Τιμίου Σώματός και Αίματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού από το Αγιο Δισκοπότηρο !!!
Παρακαλώ να προσκληθεί το MEGA TV !!!
Ευχαριστώ πολύ.
Αναμένω την συγκατάθεση σας!!!
ιερέας Μιχαήλ Κουκουβας
εφημέριος Αγίου Αθανασίου Καλύμνου
Τηλέφωνα :
694 093 8755 και
22430 29980

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-10)
  1. ΚΑΛΛΙΜΟΡΦΗ 3 χρόνια πριν

    ΜΠΡΑΒΟ,ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΙΧΑΗΛ,ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. ΚΑΛΛΙΜΟΡΦΗ 3 χρόνια πριν

    ΜΠΡΑΒΟ,ΠΑΤΕΡΑ ΜΙΧΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.