ΒΟΛΟΣ ΝΕΑ: Την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Δημητριάδος προκαλεί ιερέας που στέλνει μηνύματα κατά του εμβολιασμού στο ποίμνιό του, στα Κανάλια Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ακόμα μία εγκύκλιο θα αποστείλει στους ιερείς της Μητρόπολης Δημητριάδος ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, μετά την είδηση ότι ο ιερέας των Καναλίων, στέλνει μηνύματα στα τηλέφωνα πιστών με άρθρα κατά του εμβολιασμού, καθώς και θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η είδηση έγινε γνωστή από ανθρώπους του ποιμνίου του ιερέα, που εξέφρασαν την ενόχλησή τους με τη συμπεριφορά του ιερέα. Σημειώνουν μάλιστα πως ο ίδιος ο ιερέας και η οικογένειά του νόσησαν από τον πανδημικό ιό.

Παράλληλα σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή του Δυτικού Πηλίου έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι, κυρίως ηλικιωμένων τροφίμων του Σουρλίγκειου Γηροκομείου. Η υπόθεση ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για ποινικές ευθύνες.

Σε προσπάθεια της ΕΡΤ να πάρει τηλεοπτική δήλωση από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «η υπόθεση αφορά τα Κανάλια, αλλά δεν είναι για τα κανάλια» και δήλωσε ότι ο ιερέας θα κληθεί για εξηγήσεις, ενώ η Μητρόπολη θα εκδώσει εγκύκλιο για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.