ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονιστικό θαύμα ομολόγησε χθες Ιερέας από τη Γεωργία που βρέθηκε σε Ιερό Ναό του Πρωταρά στην Κύπρο. Δείτε τι είπε.

Ο Π Αλέξανδρος μετά το Πέρας της Θείας Λειτουργίας μίλησε στο εκκλησίασμα της ενορίας που τον φιλοξενούσε και μεταξύ άλλων σημείωσε:

Ήμουνν μετά από ένα πολύ δύσκολο ατύχημα, είχα πέσει σε κώμα και έπρεπε να κάνω μια πολύ δύσκολη εγχείρηση για την οποία οι Θεράποντες Ιατροί έδιναν πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης.

Μου έστειλαν αδελφοί μου Ιερείς από Αθήνα την προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου και με έσωσε κυριολεκτικά.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.