Να πάρουμε ακόμα και τον Θεό και να τον χωρέσουμε στον ψεύτικο χρωματιστό και παράνομο κόσμο μας να τον μετατρέψουμε σε κλοουν.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Έντονη αντίδραση του Ιερού Κλήρου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για επεισόδιο της σειράς ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ που κυκλοφορεί και απεικονίζει μια σκηνή συμφώνου συμβιώσεως το οποίο δήθεν ευλογεί Ιερέας.

Δείτε τι αναφέρουν:

΄΄Θεού άγνοια θάνατός εστι ψυχής΄΄

Μέσα στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή την οποία διανύουμε, μέσα σε περίοδο πολέμου όπου Χριστιανοί βομβαρδίζουν και σκοτώνουν Χριστιανούς, η Εκκλησία και η Πίστη είναι το λιμάνι όπου πάντοτε μπορεί να βρει καταφύγιο ο σύγχρονος άνθρωπος.

Τα μυστήρια της Εκκλησίας μας είναι Ιερά, έχουν την ευλογία και τη χάρη του Αγίου Πνεύματος. Τα μυστήρια της Εκκλησίας μας δεν διατίθενται προς εμπορικήν κατανάλωσιν αισχίστου είδους.

Στην σειρά ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ την οποία προβάλει η Κρατική τηλεόραση, υπήρξε μια σκηνή εις την οποία δύο άνδρες υπέγραφαν σύμφωνο συμβιώσεως και στο τέλος καλούν και έναν Ιερέα ο οποίος δήθεν θα ευλογήσει τη διαδικασία.

Δεν θα εξετάσουμε το ζήτημα καν από τη σκοπιά της διαχρονικής θέσης που έχει η Εκκλησία ως προς την ομοφυλοφιλία, αυτή είναι γνωστή σε όλους τους Ορθοδόξους.

Θα σταθούμε όμως στην βλάσφημη παραποίηση της αλήθειας. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να χρησιμοποιούν τα μυστήρια, είναι ΝΤΡΟΠΗ να προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως δήθεν η Εκκλησία πρόκειται να παραβιάσει Ιερούς Κανόνες αιώνων σύμφωνα με τους οποίους πορεύεται και θα πορεύεται- Να παρέμβει το ΕΣΡ γι αυτήν την διαστρέβλωση της πραγματικότητος και ΟΡΘΩΣ δεν προβλήθηκε το απόσπασμα στην Κρατική τηλεόραση σκανδαλίζοντας τον Έλληνα σε περίοδο νηστείας.

Καλή Σαρακοστή και Καλή Πορεία προς το Άγιο Πάσχα.

ΑΘΗΝΑ 19 Μαρτίου, π Γ. Τσιρογιάννης, π Φιλήμων Παραστρατίδης.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και ο π . Δημήτριος Κατσαρός.

Σημεία των καιρών…
Το Δίκαιο θεωρείται άδικο και το άδικο ως Δίκαιο.
Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα οι άνθρωποι τα διαστρεβλωνουμε και προσπαθούμε ματαίως ευτυχώς να τα κόψουμε στα μέτρα μας, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο!

Να πάρουμε ακόμα και τον Θεό και να τον χωρέσουμε στον ψεύτικο χρωματιστό και παράνομο κόσμο μας να τον μετατρέψουμε σε κλοουν

Ευτυχώς αυτό όμως δεν γινεται

Γιατί ο Θεός και η εκκλησία δεν …. βολεύονται ούτε στην ανομία ούτε στην αμαρτία.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.