Ιερά Μονή Εμμαούς: Για την Τετάρτη 27 Ιουλίου έχει οριστεί να χτυπήσει το… «Ιερό σφυρί» για τις 3 εναπομείνασες οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται στην καρδιά της Καλλιθέας και πιο συγκεκριμένα εντός…

κτιριακού συγκροτήματος γραφείων και καταστημάτων στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 330, με επισπεύδουσα την Εταιρεία «SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS ΜΑΕΔΑΔΠ», (ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «AMOEBA ISSUER DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» ειδικής διαδόχου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ).

Οι εν λόγω οριζόντιες ιδιοκτησίες βρίσκονται στο ιστορικό “Europa Plaza”, σε ελάχιστη απόσταση από το εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα. Τέλος, τοποθετούνται περί τα 10’-15’ από το κέντρο της Αθήνας, ενώ παρουσιάζουν πολύ καλή σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πρόκειται για μια από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας, όπου μετά το πρωτοπόρο αρχιτεκτονικά Κέντρο Πολιτισμού, έρχεται να «δέσει» η επικείμενη δημιουργία 4 νέων σταθμών του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου που θα διασχίζουν την πόλη της Καλλιθέας και θα καταλήγουν στο ιδιαίτερα συμβολικό αυτό έργο, αυξάνοντας κατά χιλιάδες την επισκεψιμότητα της ευρύτερης περιοχής. Επιπρόσθετα, η περιοχή αναβαθμίζεται από την αναμόρφωση της παραλιακής οδού, η οποία διευκολύνει την πρόσβαση τόσο από τον Πειραιά όσο και από τις νότιες περιοχές της Αττικής.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο άλλαξαν χέρια δύο από τις οριζόντιες ιδιοκτησίες εντός του ίδιου κτιριακού συγκροτήματος, που σχετίζονται με το περίφημο «Ιερόν Γυναικείον Ησυχαστήριον η Ανάστασις του Χριστού – Εμμαούς»

Ειδικότερα, πρόκειται για τις ακόλουθες :

1. Κατάστημα ισογείου 60 τ.μ., με πρόσοψη στην οδό Θησέως.
Κατακυρώθηκε στις 55.002 €.

2. Γραφείο 3ου ορόφου 1.380 τ.μ., ενιαίου χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως. Κατακυρώθηκε στο 1.248.001 €.
(περιλαμβάνει 9 θέσεις στάθμευσης).

«Ιερά Μονή Εμμαούς»: Νέο σφυρί για τα ακίνητα στο εμβληματικό κτίριο της Καλλιθέας στις 27 Ιουλίου

Τι ακολουθεί

Υπάρχει όμως και συνέχεια, καθώς οι υπόλοιπες οριζόντιες ιδιοκτησίες που βγαίνουν στο επερχόμενο πρόγραμμα ηλεκτρονικού πλειστηριασμού της 27/7, είναι εξίσου ενδιαφέρουσες.

Πιο αναλυτικά, σε πλειστηριασμό βγαίνουν :

1. Υπερυψωμένο ισόγειο 206 τ.μ., με πρόσοψη στην οδό Θησέως. Μπορεί να αποτελέσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. (περιλαμβάνει 3 θέσεις στάθμευσης συνολικής επιφάνειας 38,64 τ.μ.)

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 157.000

2. Γραφείο 1ου ορόφου 309 τ.μ., με πρόσοψη στον αίθριο χώρο του κτιρίου με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 292.000

3. Γραφείο 2ου ορόφου 1.380 τ.μ., ενιαίου χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.(περιλαμβάνει 9 θέσεις στάθμευσης).

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 1.248.000

«Ιερά Μονή Εμμαούς»: Νέο σφυρί για τα ακίνητα στο εμβληματικό κτίριο της Καλλιθέας στις 27 Ιουλίου

Στο εν λόγω κτίριο είναι εγκατεστημένες με μισθώσεις σημαντικές Εταιρείες του κλάδου των τηλεφωνικών κέντρων και των τηλεπικοινωνιών, ενώ πλησίον βρίσκονται σημαντικές εταιρείες στους κλάδους των ασφαλίσεων, του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ναυτιλίας.

Το κτίριο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως 4.334,75 τ.μ. και αποτελείται από ένα υπόγειο όροφο, ισόγειο και έξι ορόφους άνω του ισογείου. Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, στο ισόγειο στεγάζονται καταστήματα και γραφειακοί χώροι ενώ στους ορόφους στεγάζονται κατάλληλα διαμερισματωμένοι και διαμορφωμένοι γραφειακοί και επαγγελματικοί χώροι. Η πρόσβαση στους ορόφους γίνεται μέσω κοινόχρηστων ανελκυστήρων και κλιμακοστασίων. Έχει προσόψεις επί των παραλλήλων οδών Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και Πεισιστράτου.

Τα εκπλειστηριαζόμενα επαγγελματικά ακίνητα προσφέρονται ιδανικά για εταιρίες που αναζητούν γραφειακούς χώρους με σημαντική επιφάνεια, μεγάλους ανοιχτούς χώρους (open spaces) και δυνατότητα για διαμόρφωση αναλόγως των εκάστοτε αναγκών. Να σημειώσουμε ότι η αρχική χρήση των ορόφων ήταν αυτή του ξενοδοχείου. Ιδανικό επίσης για υγειονομικού ενδιαφέροντος εταιρίες είναι και το υπερυψωμένο ισόγειο κατάστημα του προγράμματος, καθώς η περιοχή, με την ολοκλήρωση και των έργων του παραλιακού μετώπου παρουσιάζει έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρον, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο νέος ιδιοκτήτης του ισογείου θα κινηθεί προς άμεση αξιοποίηση της επένδυσής του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρία Διαχείρισης Alsvit HipoGes στο τηλέφωνο +30 210 380 3962.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.