Υπό τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική αποδημία της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων στο Ιερό Νησί της Τήνου με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’.

Κατά την επίσκεψή τους στην Ιερά νήσο Τήνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, με την ευλογία και κανονική αδεία του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, με τη συμμετοχή κληρικών από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου, του Ιεροκήρυκος, των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού.

Συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο τόσο για την ευλογία και την κανονική άδεια, όσο και για τη φιλοξενία, ευχόμενος ο Θεός να του χαρίζει υγεία και δύναμη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, καλωσόρισε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου, τον Σεβ. κ. Ιερώνυμο και την σεπτή συνοδεία του, ευχόμενος υγεία και φώτιση Θεού στην ευθυνοφόρο διακονία τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.