ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019 : Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έχει αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Δώρο Χριστουγέννων

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έχει αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Χριστουγεννιάτικες πληρωμές : Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έχει αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίδομα θέρμανσης

ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ : Το επίδομα θέρμανσης θα πληρωθεί έως το τέλος του μήνα και μετά τις 15 Ιανουαρίου και έως το τέλος Μαρτίου 2020 θα γίνουν διασταυρώσεις στα στοιχεία των αγορών πετρελαίου θέρμανσης που θα δηλώσουν οι δικαιούχοι.

Το επίδομα θα υπολογιστεί με βάση τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν από 15 Οκτωβρίου 2019 έως και 31 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι φέτος το επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί στα νοικοκυριά νωρίτερα και στο σύνολό του βάσει εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν από 64 ευρώ έως και 350 ευρώ αναλόγως τη σύνθεση του νοικοκυριού και τα γεωγραφικά κριτήρια (τόπος μόνιμης κατοικίας)

Για να λάβει κάποιος όλο το επίδομα αρκεί να αγοράσει πετρέλαιο αξίας ίσης ή μεγαλύτερης με το διπλάσιο του επιδόματος έως τις 31 Δεκεμβρίου

Απομένει, απλώς, η απόφαση του ΑΣΕΠ για τον ακριβή χρόνο αποστολής της προκήρυξης για δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Η χθεσινή πρωθυπουργική αναφορά στο νέο διαγωνισμό δείχνει ότι η διαδικασία έχει, πλέον, ολοκληρωθεί.

Σημειώστε τα δεδομένα:

Οι θέσεις θα είναι 2.858, κατανεμημένες σε όλη τη χώρα
Οι ειδικότητες θα είναι 10, όσες ακριβώς καλύπτουν οι σημερινοί υπηρετούντες στο πρόγραμμα

Το ΑΣΕΠ θα εφαρμόσει τις διαδικασίες των προκηρύξεων «Κ» για την επιλογή των νέων υπαλλήλων

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά σε 15μερη προθεσμία, οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά σε δεύτερο χρόνο
Προβλέπεται ειδική εμπειρία, με άγνωστο για την ώρα αριθμό έξτρα μορίων

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Έως το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να δημοσιευθεί η Δημόσια Πρόσκληση για την πρόσληψη περίπου 35.000 ανέργων, μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Μάλλον δεν προλαβαίνουμε για Δεκέμβρη”, δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα καταβλήθηκαν προσπάθειες ώστε να εκδοθεί νωρίτερα (κατά το τρέχον διάστημα).

Η ίδια πηγή, σε ερώτησή μας για το εάν θα υπάρξει παράταση στις συμβάσεις εργαζομένων σε διάφορα προγράμματα κοινωφελούς, εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δοθούν παρατάσεις.

Ωστόσο, επειδή ασκούνται ισχυρές πιέσεις απ΄ όλες τις πλευρές (συντονιστικά, εργαζόμενοι, υπηρεσίες) δεν αποκλείεται, τελικά, σε κάποιο ή κάποια προγράμματα να δοθεί παράταση. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.