Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: - Την Ευγεν. κ. Μαρία Ζαχαράκη, δημοσιογράφο, και τον Εντιμ. κ. Αντώνη Φιλιππίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο τουρκικής εταιρίας Πληροφορικής στον τομέα της υγείας, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Zekeriya Yasemin, επιχειρηματία, από την Αττάλεια.
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:
– από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Μεθόδιο Βερνιδάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης, κατά την κηδεία της αειμνήστου Ελένης Κουβίδη-Μαλλιωτάκη, συζύγου του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεωργίου Μαλλιωτάκη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, από τον Ι.Ναό Ευαγγελίστριας Τυλίσου, Ηρακλείου.
– από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ελευθέριο Χρυσοχόο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Κωνσταντίνου Αγαπητίδη, οικονομολόγου και συγγραφέα, εκ Σύμης, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, από τον Κοιμητηριακό Ι.Ναό Αγ. Πέτρου Π.Φαλήρου.
– από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Πέτρο Αθανασόπουλο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ. Αργολίδος, κατά την κηδεία της αειμνήστου Κυριακής Μπακοπούλου, μητέρας του Άρχοντος Β’ Δομεστίκου Γεωργίου Μπακοπούλου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, από τον Ι.Ναό Αγ. Πέτρου Άργους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.