Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση.

Τον Sir Laurie Bristow, Πρέσβη της Μ. Βρετανίας με αρμοδιότητα την Σύνοδο του Ο.Η.Ε. για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), που θα πραγματοποιηθεί στην Γλασκώβη το 2021, συνοδευόμενο από την Ευγεν. κ. Judith Slater, Γενική Πρόξενο της M. Βρετανίας στην Πόλη, και τον Εντιμ.κ. James Charlton, Σύμβουλο για Οικονομικά και Ενεργειακά ζητήματα στη Βρετανική Πρεσβεία στην Άγκυρα.
– Τον Εξοχ. κ. Jakub Kumoch, Πρέσβη της Δημοκρατίας της Πολωνίας στην Άγκυρα, συνοδευόμενο από τον Εντιμ. Dariusz Gumieniczek, Γενικό Πρόξενο της χώρας στην Πόλη, καθώς και τον κ. Patryk Woszczek.
– Τον Εντιμ. Garo Paylan, Βουλευτή του Κόμματος H.D.P.
Εκπροσωπήσεις
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:
– Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Aμφιλόχιο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, κατά την κηδεία του μακαριστού Αρχιμ. Τιμοθέου Σακκά, προηγούμενου της Ι. Μονής Παρακλήτου Πνεύματος Ωρωπού, η οποία τελέστηκε την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020.
– Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Πόλη το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας για την επέτειο των 500 ετών από τον θάνατο του Σουλτάνου Σελίμ Α’.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.