Έγινε για δεύτερη φορά ήρωας ο Γιώργος Μυστρίδης - Πριν μερικά χρόνια είχε έρθει αντιμέτωπος με επικίνδυνους κακοποιούς και κατάφερε με κίνδυνο της ζωής του να τους συλλάβει

Ο Ειδικός Φρουρός Γιώργος Μυστρίδης, έγινε για δεύτερη φορά ήρωας, καθώς υπηρετώντας στη Χίο αναγκάστηκε λόγω της έλλειψης γιατρού να ξεγεννήσει μια γυναίκα πρόσφυγα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μυστρίδης πριν μερικά χρόνια είχε έρθει αντιμέτωπος με επικίνδυνους κακοποιούς και κατάφερε με κίνδυνο της ζωής του να τους συλλάβει αφού διέπραξαν ένοπλη ληστεία και ενώ τον είχαν πυροβολήσει.

Εξαιτίας εκείνης της ενέργειάς του είχε βραβευθεί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και από τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης και νυν Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Τώρα έγινε ήρωας για δεύτερη φορά, καθώς βίωσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις, βοήθησε μια γυναίκα πρόσφυγα να φέρει με ασφάλεια στη ζωή το παιδί της.

«Μόλις την βάλαμε στο φορείο, περιμέναμε το ασθενοφόρο αλλά πέρασαν 20 λεπτά και φώναζε. Βάζω γάντια και βλέπω η κοιλιά χάνεται… Της βγάζω κατευθείαν το κολάν και βλέπω το παιδί να βγαίνει! Εκεί λειτουργείς μόνο με το ένστικτο. Το βγάζω και το βάζω πλάγια, το σηκώνω, το σκουπίζω όσο μπορώ… Και μόλις άρχισε και έκλαιγε, το έβαλα μέσα σε ένα μπουφάν» περιγράφει ο ίδιος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.